Sukkela valokuitu kotiisi?

Kokeile onko kotisi liitettävissä Rauman Energian valokuituverkkoon.
Tarkasta saatavuus syöttämällä ensin postinumerosi, sitten katuosoitteesi.

TILAA SUKKELA VALOKUITU OSOITTEESEESI

Yhteystiedot
Liittymä

Kampanja-alueilla asiakaslaite kuuluu liittymän hintaan. Kampanja-alueet voit tarkistaa nettisivuiltamme www.raumanenergia.fi. Liittymä laskutetaan, kun liittymä ja asiakaslaite on toimitettu. Liittymismaksuun sisältyy liittymisoikeus valokuituverkkoon sekä kaapeloinnit ja asennukset seuraavasti:

  • Liittymiskaapeli päätetään kuitupäätekoteloon, joka asennetaan yleensä tekniseen tilaan tai talon ulkoseinälle
  • Sisäkuitukaapeli kuitupäätekotelosta taloon sisälle asennettavaan sisäkuiturasiaan
  • Kuitupäätekotelon ja sisäkuiturasian asennus ja kaapeleiden kytkennät
  • Asiakaslaitteen kytkentä sisäkuiturasiaan

Mikäli tonttiosuuden kaapelointi on tekemättä, niin liittymän hintaan kuuluu vain koneella tehtävä kaivuu. Pihan viimeistely ja pintatyöt jäävät asiakkaan tehtäväksi.

Extra asennuspakettiin kuuluu läpivientireiän ja sisäkuitukaapelin asennustyöt. Nämä työt asiakas voi teettää myös alan urakoitsijalla tai tehdä ne itse. Läpiviennit pitää olla tehtynä ennen liittymän kytkentää.

Palvelu

Palvelu otetaan käyttöön heti kun liittymä on kytketty.

HUOM! IPTV-palvelun saa käyttöön tilaamalla boksin Maxivisionilta.

Palvelusopimus on 24kk määräaikainen sopimus, jolloin hinnat eivät muutu. Nopeuden nosto on maksuton. Laskutus alkaa, kun valokuitu on asennettu käyttöön. Laskutus kahden kuukauden välein.

Sopimus astuu voimaan, kun Rauman Energia Oy on lähettänyt tilausvahvistuksen tässä lomakkeessa mainittuun sähköpostisoitteeseen. Rauman Energialla on oikeus tarkistaa valokuidun saatavuus tilattuun osoitteeseen ja tarpeen vaatiessa hylätä tilaus, jos liittymän rakentaminen ei ole mahdollista. Tästä ilmoitetaan erikseen asiakkaalle. Tämä tilaus siirtyy tilaustenkäsittelijälle automaattisesti.

Olen kiinnostunut valokuidusta

Tarjouspyyntö (taloyhtiöt ja yritykset)

Ajankohtaista: Valokuitu

Rauman Energia lanseerasi keväällä aidon valokuituyhteyden, Sukkelan. Polarin alueella asuva Pertti Aarnio oli ensimmäinen asiakas, joka sai kotiinsa huippunopean yhteyden turvaamaan kotitalouden tiedonsiirtotarpeiden riittävyyden.

Rauman Energia Sähköverkko Oy:n vuoden 2019 merkittävimmät rakennuskohteet sijaitsevat Nikulassa, Nurmentiellä, Kuivassuontiellä ja Syväraumassa.

Nopea ja aito valokuitu raumalaisten saataville jo tänä keväänä.