Sähköverkon kehittämissuunnitelma

Tervetuloa tutustumaan Rauman Energia Sähköverkko Oy:n kehittämissuunnitelmaan ja kertomaan ajatuksia siihen liittyen! Kuulemisalustan tarkoituksena on kertoa, miten toimintaympäristömme on muuttumassa ja miten kehitämme sähkönjakeluverkkoa entistä toimintavarmemmaksi.

Linkin kautta avautuvassa palvelussa voi antaa kommentteja ja ajatuksia kehittämissuunnitelmaan liittyen. Palvelun kautta jätetyt ajatukset koostetaan keskitetysti kuulemisajan päätyttyä, eikä ajatuksiin vastata yksilöidysti.

Ajankohtaista: Sähköverkko

Rauman Energia Sähköverkon Aittakarin puistomuuntamo sai toukokuussa aivan uuden ilmeen, kun seinät putsattiin ja niihin maalattiin Taivaan juuret -niminen seinämaalaus.

Rauman Energia Sähköverkko on julkaissut sähkäverkon kehittämissuunnitelman. Se on yleisön nähtävillä ja kommentoitavissa 16. kesäkuuta asti.

Sähköverkon saneerausta tehdään kesän aikana useissa paikoissa keskustan tuntumassa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Koostimme tämän uutisen yhteyteen Usein kysytyt kysymykset -osion, joka antaa vastauksia koskien tehonrajoitustoimintoa.

Kyseessä on merkittävä alennus Rauman Energia Sähköverkon asiakkaille, sillä tämän talven alennuksen kokonaisvaikutus on yli miljoona euroa.

Asiakkaille annettavan alennuksen kokonaisvaikutus on noin 0,5 miljoonaa euroa.