Sähköverkon kehittämissuunnitelma

Tervetuloa tutustumaan Rauman Energia Sähköverkko Oy:n kehittämissuunnitelmaan ja kertomaan ajatuksia siihen liittyen! Kuulemisalustan tarkoituksena on kertoa, miten toimintaympäristömme on muuttumassa ja miten kehitämme sähkönjakeluverkkoa entistä toimintavarmemmaksi.

Linkin kautta avautuvassa palvelussa voi antaa kommentteja ja ajatuksia kehittämissuunnitelmaan liittyen. Palvelun kautta jätetyt ajatukset koostetaan keskitetysti kuulemisajan päätyttyä, eikä ajatuksiin vastata yksilöidysti.

Ajankohtaista: Sähköverkko

Koostimme tämän uutisen yhteyteen Usein kysytyt kysymykset -osion, joka antaa vastauksia koskien tehonrajoitustoimintoa.

Kyseessä on merkittävä alennus Rauman Energia Sähköverkon asiakkaille, sillä tämän talven alennuksen kokonaisvaikutus on yli miljoona euroa.

Asiakkaille annettavan alennuksen kokonaisvaikutus on noin 0,5 miljoonaa euroa.

Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa vietetään 9.–15.10.2023. Vuoden 2023 Energiansäästöviikko jatkaa viime talvena tutuksi tulleen Astetta alemmas -kampanjan asialla.

Rakennuttamispäällikkö Petteri Ojanperän työ on mielekästä ja vaihtelevaa. Käynnissä on useita sähköverkon rakennustyömaita, joiden tilaaminen ja valvonta kuuluvat hänen työtehtäviinsä.

Kairakatu 4:ssä työskennellään joka päivä toimivan raumalaisten arjen eteen. Koostimme tähän juttuun esimerkkejä, miten Rauman Energia näkyy raumalaisten elämässä.

Rauman Energia Sähköverkon alueella 15 minuutin mittaustarkkuutteen pystyvät mittarit on ohjelmoitu kevään aikana.