Sähköverkon kehittämissuunnitelma

Rauman Energia Sähköverkko rakentaa kesällä 2022 mm. Rokintiellä. (Kuva: Elmeri Elo)

Tervetuloa tutustumaan Rauman Energia Sähköverkko Oy:n kehittämissuunnitelmaan ja kertomaan ajatuksia siihen liittyen! Kuulemisalustan tarkoituksena on kertoa, miten toimintaympäristömme on muuttumassa ja miten kehitämme sähkönjakeluverkkoa entistä toimintavarmemmaksi.

Linkin kautta avautuvassa palvelussa voi antaa kommentteja ja ajatuksia kehittämissuunnitelmaan liittyen. Palvelun kautta jätetyt ajatukset koostetaan keskitetysti kuulemisajan päätyttyä, eikä ajatuksiin vastata yksilöidysti.

Ajankohtaista: Sähköverkko

Rauman Energia Sähköverkko Oy ja Vakka-Suomen Voima Oy ottavat käyttöön tuntikohtaisen netotuksen, mikä parantaa aurinkosähkön pientuottajien saamaa hyötyä itse tuotetusta aurinkosähköstä.

Rakennamme tänäkin kesänä lisää säävarmaa sähköverkkoa sekä kaukolämpöverkkoa. Myös valokuitu laajenee kesän aikana uusille alueille. Sähköverkon kehittämissuunnitelma on julkaistu kommentoitavaksi.

Voimajohtoprojekti valmistuu kesäkuussa. Sen aikana on saneerattu 36 kilometrin pituinen voimajohto Kalannin ja Rauman Kairakadun sähköaseman välillä.

Haemme nyt sähköverkkotiimiimme kehitysinsinööriä. Hakuaikaa on 22.5. asti.