Sähköautoilu Raumalla

Kortelan ABC:llä on pikalatauspiste ja puolinopea latauspiste.

Rauman Energialta palveluja sähköautoilun tarpeisiin

Sähköautojen määrä ja latausratkaisujen kysyntä kasvaa

Rauman Energia on vahvasti mukana sähköistyvässä liikenteessä. Neuvomme taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä oikeanlaisten latausratkaisujen löytämiseksi. Olemme myös omalta osaltamme rakentamassa latauspisteverkostoa.

Latatausratkaisut koteihin, yrityksille ja taloyhtiöille

Alla tiivistelmät eri palveluista, joihin voit tutustua tarkemmin myyntiyhtiömme Lännen Omavoiman nettisivuilla:

Latausratkaisut koteihin:

Tarjoamme latausratkaisuja kotitalouksille - myös asennettuna. Palvelu sopii omakotitaloon, rivitaloon tai mökille: paikkaan, jonka sähköliittymän omistat itse.

Latausratkaisut yrityksille:

Yrityksillä voi olla tarvetta omien tai työntekijöiden autojen latauksille tai taustalla on halu parantaa palvelua ja tarjota latausmahdollisuus asiakkaille. On hyvä muistaa, että sähköautoilijat valitsevat palveluja sen mukaan, missä auton lataus onnistuu. Yritys voi halutessaan määrittää latauspisteensä julkiseksi, jolloin on mahdollisuus investointitukeen.

Latausratkaisut taloyhtiöille:

Asuin- tai liikekiinteistöjen latausratkaisut helposti. Latauspisteen tarjoajana voit itse määrittää kenen käytettävissä latauspiste on ja millä hinnalla. Kiistoja sähkönkulutuksesta ei synny, koska latauskustannukset on mahdollisuus kohdistaa suoraan lataajalle.

Tutustu vaihtoehtoihn tarkemmin myyntiyhtiömme Lännen Omavoiman netisivuilla:

Sähköautojen Virta-latausverkosto

Raumalla on sähköautojen latauspisteitä keskustassa Savilassa, ABC Kortelan pihalla ja Kairakadulla Rauman Energian toimitalon pihassa:

  • Savilanpuiston pysäköintialue, Savilankatu 10: puolinopea latauspiste
  • Kortelan ABC, Unajantie 2: pikalatuspiste ja puolinopea latauspiste (kahdelle autolle)
  • Rauman Energia, Kairakatu 4: puolinopea latauspiste (kahdelle autolle)
  • Tallikedonkadun pysäköintialue: puolinopea latauspiste (kahdelle autolle)

Rauman latauspisteet kuuluvat Virran valtakunnalliseen latauspisteverkostoon. Lataus Rauman latauspisteissä on toistaiseksi ilmaista, mutta lataus edellyttää rekisteröitymistä Virran palveluun. Palvelun mobiilisovellus kertoo sähköautoilijalle reaaliajassa latauspisteiden varaustilanteen ja lisäksi sillä voi varata, käynnistää, lopettaa sekä maksaa latauksen.

Virta-latauspisteitä voi käyttää sovelluksen lisäksi tekstiviestillä, latauskortilla tai avaimenperällä. Palveluun kuuluu 24/7 päivystävä palvelunumero 0800-02200, josta sähköautoilijat voivat saada apua ongelmatilanteissa suomen, ruotsin ja englannin kielillä.

Virran latauspisteissä lataaminen edellyttää asiakkaaksi kirjautumista, jonka voi tehdä osoitteessa www.virta.fi. Hinnoittelu on latauspistekohtainen ja siitä päättää paikallisen latauspisteen omistaja.

Lisätiedot ja linkit:

Lataaminen mahdollista ydinkeskustassa. Kuva Savilanpuiston latauspisteestä.