Sähköautoilu Raumalla

Suurteholaturi HPC Pitkäjärvi, Rauma
Kuvassa Rauman Energian suurteholaturi Pitkäjärven kioskin pysäköintialueella (Ottilantie 34).

Sähköautojen julkinen lataus Raumalla

Raumalla on Rauman Energian omistamat sähköautojen julkiset latauspisteet Pitkäjärven kioskin pysäköintialueella, Savilanpuiston pysäköintialueella, Harmaidenveljesten pysäköintialueella ja Kairakadulla Rauman Energian toimitalon pihassa:

  • Pitkäjärven kioskin pysäköintialue, HPC Pitkäjärvi, Ottilantie 34: 150 kW suurteholaturi (kahdelle autolle)
  • Savilanpuiston pysäköintialue, Savilankatu 10: puolinopea latauspiste (kahdelle autolle)
  • Rauman Energia, Kairakatu 4: pikalatauspiste ja puolinopea latauspiste (kahdelle autolle)
  • Harmaidenveljesten pysäköintialue, Tallikedonkatu: puolinopea latauspiste (kahdelle autolle)

Rauman Energian latauspisteet kuuluvat Virran valtakunnalliseen latauspisteverkostoon. Palvelun mobiilisovellus kertoo sähköautoilijalle reaaliajassa latauspisteiden varaustilanteen ja lisäksi sillä voi varata, käynnistää, lopettaa sekä maksaa latauksen.

Virta-latauspisteitä voi käyttää sovelluksen lisäksi tekstiviestillä, latauskortilla tai avaimenperällä. Palveluun kuuluu 24/7 päivystävä palvelunumero 0800-02200, josta sähköautoilijat voivat saada apua ongelmatilanteissa suomen, ruotsin ja englannin kielillä.

Virran latauspisteissä lataaminen edellyttää asiakkaaksi kirjautumista, jonka voi tehdä osoitteessa www.virta.fi. Hinnoittelu on latauspistekohtainen ja siitä päättää paikallisen latauspisteen omistaja.

Muut Raumalla sijaitsevat julkiset latauspisteet löydät esimerkiksi PlugShare sovelluksen kautta https://www.plugshare.com/.

Lisätiedot ja linkit:

Lataaminen mahdollista ydinkeskustassa. Kuva Savilanpuiston latauspisteestä.