Sähkön mittaus ja raportointi

Sähkön mittaus

Mittaamme sähkönkäyttöäsi etäluettavalla sähkömittarilla. Edellisen päivän tiedot tulevat näkyviin seuraavana aamupäivänä ja online-asiointimme kautta pääset myös itse seuraamaan sähkönkäyttöäsi. Jos mittaustietoja ei aamulla ole saatu, ne päivittyvät useinmiten myöhemmin saman päivän aikana. Etäluennan ansiosta sähkönkäyttötietosi siirtyvät meille automaattisesti ja sähkölaskut perustuvat todennettuun kulutukseen. Lisäksi uusilta mittareilta saadaan tietoa energiankäytön lisäksi mm. pienjänniteverkon vioista.

Mittarien lukuohjeet

5511-mittalaitteen lukuohje

6531-mittalaitteen lukuohje

7534-mittalaitteen lukuohje

Energiankäytön seuranta

Lue lisää sähkön ja kaukolämmön kulutuksen seurannasta Kulutuksen seuranta -sivulta

Energiaraporteista saat yksityiskohtaista tietoa omasta kulutuksestasi

  • Havainnollinen esitystapa
  • Voit seurata kulutustasi tunneittain, päivittäin ja kuukausittain
  • Palvelussa on käyttöopas, jonka avulla voit käydä läpi kaikki toiminnot

 

Ajankohtaista: Sähköverkko

Rauman Energia Sähköverkon Aittakarin puistomuuntamo sai toukokuussa aivan uuden ilmeen, kun seinät putsattiin ja niihin maalattiin Taivaan juuret -niminen seinämaalaus.

Rauman Energia Sähköverkko on julkaissut sähkäverkon kehittämissuunnitelman. Se on yleisön nähtävillä ja kommentoitavissa 16. kesäkuuta asti.

Sähköverkon saneerausta tehdään kesän aikana useissa paikoissa keskustan tuntumassa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Koostimme tämän uutisen yhteyteen Usein kysytyt kysymykset -osion, joka antaa vastauksia koskien tehonrajoitustoimintoa.

Kyseessä on merkittävä alennus Rauman Energia Sähköverkon asiakkaille, sillä tämän talven alennuksen kokonaisvaikutus on yli miljoona euroa.

Asiakkaille annettavan alennuksen kokonaisvaikutus on noin 0,5 miljoonaa euroa.