Sukkela-valokuitu laajenee Haapasaaressa

Rauman Energia Oy laajentaa Sukkela-valokuitunsa saatavuutta Haapasaaressa Otanmaantien ja Sokertopantien alueilla kesän 2023 aikana. Valokuituverkkoa rakennetaan sähköverkon maakaapeloinnin yhteydessä.

Aito raumalainen valokuituverkko laajenee

Alueen asukkailla on nyt mahdollisuus liittyä huippunopeaan valokuituverkkoon ja varmistaa toimiva nettiyhteys pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme valokuituyhteyksiä 200 M ja 1000 M yhteysnopeuksilla. Valokuituliittymän ominaisuuksiin kuuluu aina tasalaatuinen yhteys, joka toimii yhtä nopeasti molempiin suuntiin.

Tulemme lähestymään alueen asukkaita asian suhteen kevään aikana nopean päättäjän edulla. Voit halutessasi jättää yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta jo nyt, niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit lukea lisätietoja Sukkela-valokuidusta täältä.

Ajankohtaista

Rauman Energian ja Rauman Energia Sähköverkon asiakaspalvelunumero ja vikapalvelunumero uudistuvat.

Kiinteistönomistajille on tarjolla useita uusia tukimuotoja, joilla he voivat olla mukana energiatalkoissa ja luoda samalla sekä puhtaampaa huomista että taloudellista säästöä.

Rauman Energia Oy laajentaa Sukkela-valokuitunsa saatavuutta Haapasaaressa Otanmaantien ja Sokertopantien alueilla kesän 2023 aikana.

Päivityksessä mittarit ohjelmoidaan toimittamaan tuntisarjan sijasta 15 minuutin mittaussarjaa.

Rauman Energia -konsernin liikevaihto kasvoi viime vuonna kuusi prosenttia 34,9 miljoonaan euroon, mutta liikevoitto laski 33 prosenttia 4,9 miljoonaan euroon ja tilikauden tulos oli 12,9 miljoonaa euroa tappiollinen.

Rauman Energian kaukolämmön yritys- ja taloyhtiöasiakkaiden on nyt mahdollista hankkia käyttöönsä 100-prosenttisesti vihreää kaukolämpöä.

Viime kuukausina on käyty valtavasti keskustelua energia-alan murroksesta. Asiakkaan näkökulmasta katsottuna muutos on ollut vieläkin pidempikestoista ja suurempaa kuin mistä yleisesti puhutaan.

Kaukolämmön uudet palvelut ovat löytäneet hyvin tiensä raumalaisten asiakkaiden luokse.