Sukkela-valokuitu laajenee Haapasaaressa

Rauman Energia Oy laajentaa Sukkela-valokuitunsa saatavuutta Haapasaaressa Otanmaantien ja Sokertopantien alueilla kesän 2023 aikana. Valokuituverkkoa rakennetaan sähköverkon maakaapeloinnin yhteydessä.

Aito raumalainen valokuituverkko laajenee

Alueen asukkailla on nyt mahdollisuus liittyä huippunopeaan valokuituverkkoon ja varmistaa toimiva nettiyhteys pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme valokuituyhteyksiä 200 M ja 1000 M yhteysnopeuksilla. Valokuituliittymän ominaisuuksiin kuuluu aina tasalaatuinen yhteys, joka toimii yhtä nopeasti molempiin suuntiin.

Tulemme lähestymään alueen asukkaita asian suhteen kevään aikana nopean päättäjän edulla. Voit halutessasi jättää yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta jo nyt, niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit lukea lisätietoja Sukkela-valokuidusta täältä.

Ajankohtaista

Rauman kaupunki jakaa heijastimia perjantaiaamuna 29.9. klo 7.45 alkaen keskustan alueella. Myös Rauman Energian maskotti Anssi Kaapelikela osallistuu tempaukseen ja jakaa heijastimia Kaunisjärvenkadun ja Porintien risteyksen ympäristössä.

Toimii.-kivi on nyt laitettu kiertämään ja Poroholman Rantatalon Toni Järvinen on ensimmäinen kiven saaja.

Rakennuttamispäällikkö Petteri Ojanperän työ on mielekästä ja vaihtelevaa. Käynnissä on useita sähköverkon rakennustyömaita, joiden tilaaminen ja valvonta kuuluvat hänen työtehtäviinsä.

Kairakatu 4:ssä työskennellään joka päivä toimivan raumalaisten arjen eteen. Koostimme tähän juttuun esimerkkejä, miten Rauman Energia näkyy raumalaisten elämässä.

Kiinteistönomistajille on tarjolla useita uusia tukimuotoja, joilla he voivat olla mukana energiatalkoissa ja luoda samalla sekä puhtaampaa huomista että taloudellista säästöä.

Rauman kaukolämpö on Suomen halvimpia ja vertailussa myös muihin lämmitysjärjestelmiin kaukolämpö on säilyttänyt johtavan markkina-asemansa.

Kotitalouden energiailta on maksuton tapahtuma, jossa saat muun muassa vinkkejä tulevalle lämmityskaudelle.

Seminaarinkatu suljetaan liikenteeltä maanantaina 21.8. illalla ja tie avataan toisen kaistan osalta liikenteelle 24.8. illalla.