Sukkela-valokuitu laajenee Haapasaaressa

Rauman Energia Oy laajentaa Sukkela-valokuitunsa saatavuutta Haapasaaressa Otanmaantien ja Sokertopantien alueilla kesän 2023 aikana. Valokuituverkkoa rakennetaan sähköverkon maakaapeloinnin yhteydessä.

Aito raumalainen valokuituverkko laajenee

Alueen asukkailla on nyt mahdollisuus liittyä huippunopeaan valokuituverkkoon ja varmistaa toimiva nettiyhteys pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme valokuituyhteyksiä 200 M ja 1000 M yhteysnopeuksilla. Valokuituliittymän ominaisuuksiin kuuluu aina tasalaatuinen yhteys, joka toimii yhtä nopeasti molempiin suuntiin.

Tulemme lähestymään alueen asukkaita asian suhteen kevään aikana nopean päättäjän edulla. Voit halutessasi jättää yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta jo nyt, niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit lukea lisätietoja Sukkela-valokuidusta täältä.

Ajankohtaista

Yksi näkyvimmistä työmaista alkaa toukokuun alkupuolella, kun Rauman kaupungin vesihuoltosaneerauksen yhteydessä rakennetaan uutta kaukolämmön runkoverkkoa Luoteisväylän ja Kappelinluhdankadun varrella.

Rauman Energia Sähköverkko on julkaissut sähkäverkon kehittämissuunnitelman. Se on yleisön nähtävillä ja kommentoitavissa 16. kesäkuuta asti.

Sähköverkon saneerausta tehdään kesän aikana useissa paikoissa keskustan tuntumassa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.

Talouspäällikkö Taina Lehtihalme on työskennellyt Rauman Energialla lähes 30 vuotta monenlaisissa taloushallinnon tehtävissä. Talouspäällikkönä hän huolehtii myös henkilöstöhallinnosta, mikä tuo mieleistä vaihtelua työpäiviin.