Sähköverkon kaapelointityöt vaikuttavat liikennejärjestelyihin Seminaarinkadulla ja Satamakadulla

Rauman Energia Sähköverkko Oy:n kaapelointityöt vaikuttavat liikennejärjestelyihin ensi viikolla Seminaarinkadulla ja Satamakadulla. Seminaarinkatu suljetaan liikenteeltä liitteenä olevan kartan punaisella rajatun alueen mukaisesti maanantaina 21.8. illalla ja tie avataan toisen kaistan osalta liikenteelle 24.8. illalla.

Kaapelikaivuut jatkuvat Seminaarinkadun reunaa pitkin Satamakadun yli kartalle sinisellä rajatun alueen mukaisesti. Tämä työ kestää noin kaksi viikkoa, jonka jälkeen kaapelointityöt jatkuvat edelleen Seminaarinkatua pitkin vihreällä merkityn alueen mukaisesti.

Tarvittavia liikennejärjestelyjä toteutetaan töiden edetessä. Järjestelyt vaikuttavat ajoneuvoliikenteeseen ja kevyenliikenteen kulkuun. Työmaa-alueen läheisyydessä tulee noudattaa varovaisuutta ja työmaa-alue rajataan suoja-aidoin ja raskasestein.

Rauman Energia Sähköverkko Oy uusii tänä kesänä kaupunkialueen työmailla maakaapeleita noin viisi kilometriä. Pääurakoitsijana työmailla toimii Vertek Oy.

Rauman Energia Sähköverkon ajankohtaisiin työmaihin voi tutustua osoitteessa raumanenergia.fi/kohteet ja samasta osoitteesta voi jättää myös palautetta työmaita koskien.

Ajankohtaista

Rauman kaupunki jakaa heijastimia perjantaiaamuna 29.9. klo 7.45 alkaen keskustan alueella. Myös Rauman Energian maskotti Anssi Kaapelikela osallistuu tempaukseen ja jakaa heijastimia Kaunisjärvenkadun ja Porintien risteyksen ympäristössä.

Toimii.-kivi on nyt laitettu kiertämään ja Poroholman Rantatalon Toni Järvinen on ensimmäinen kiven saaja.

Rakennuttamispäällikkö Petteri Ojanperän työ on mielekästä ja vaihtelevaa. Käynnissä on useita sähköverkon rakennustyömaita, joiden tilaaminen ja valvonta kuuluvat hänen työtehtäviinsä.

Kairakatu 4:ssä työskennellään joka päivä toimivan raumalaisten arjen eteen. Koostimme tähän juttuun esimerkkejä, miten Rauman Energia näkyy raumalaisten elämässä.

Kiinteistönomistajille on tarjolla useita uusia tukimuotoja, joilla he voivat olla mukana energiatalkoissa ja luoda samalla sekä puhtaampaa huomista että taloudellista säästöä.

Rauman kaukolämpö on Suomen halvimpia ja vertailussa myös muihin lämmitysjärjestelmiin kaukolämpö on säilyttänyt johtavan markkina-asemansa.

Kotitalouden energiailta on maksuton tapahtuma, jossa saat muun muassa vinkkejä tulevalle lämmityskaudelle.

Seminaarinkatu suljetaan liikenteeltä maanantaina 21.8. illalla ja tie avataan toisen kaistan osalta liikenteelle 24.8. illalla.