Näin seuraat sähkönkäyttöäsi jopa tunneittain

OMA Raportti
Sähkön järkevää käyttöä voi opetella OMA Raportista -saatavien tietojen perusteella.

Sähkön järkevä käyttäminen on noussut kuumaksi puheenaiheeksi. Listasimme keinoja, joilla voi seurata omaa sähkönkäyttöä.

Fingridin Datahub-palvelusta voit helposti tarkistaa voimassa olevat sopimuksesi. Palvelussa näkyvistä asiakastiedoistasi vastaa sähkönmyyntiyhtiösi ja sähkön käyttöpaikkatiedoistasi verkkoyhtiösi.

Lisätietoa sähkön käytöstä löytyy oman energiayhtiösi palveluista. Rauman Energia Sähköverkon verkkopalvelun ja Rauman Energian kaukolämmön asiakkaat voivat seurata kulutustietoja Rauman Energian OMA Raportti -palvelusta. OMA Raportti -palvelussa kulutusta voi seurata jopa tunneittain, minkä avulla voi oppia lisää talouden energian käytöstä.

Omavoiman sähkönmyynnin asiakkaille on OMA Online, jossa voi esimerkiksi tarkastella omaa sähkönmyyntisopimusta ja selata laskuarkistoa. Lisäksi Omavoiman Priima-pörssisähköasiakkaille on oma Live-palvelu, jossa voit hallita sähkönkäyttöäsi, asettaa hintavahdi, tehdä hintakiinnityksiä tietyille aikajaksoille ja saat kuukausittaisen Priimapostin markkinatilanteesta

Ajankohtaista

Rauman Energia Oy laajentaa Sukkela-valokuitunsa saatavuutta Haapasaaressa Otanmaantien ja Sokertopantien alueilla kesän 2023 aikana.

Päivityksessä mittarit ohjelmoidaan toimittamaan tuntisarjan sijasta 15 minuutin mittaussarjaa.

Rauman Energia -konsernin liikevaihto kasvoi viime vuonna kuusi prosenttia 34,9 miljoonaan euroon, mutta liikevoitto laski 33 prosenttia 4,9 miljoonaan euroon ja tilikauden tulos oli 12,9 miljoonaa euroa tappiollinen.

Rauman Energian kaukolämmön yritys- ja taloyhtiöasiakkaiden on nyt mahdollista hankkia käyttöönsä 100-prosenttisesti vihreää kaukolämpöä.

Viime kuukausina on käyty valtavasti keskustelua energia-alan murroksesta. Asiakkaan näkökulmasta katsottuna muutos on ollut vieläkin pidempikestoista ja suurempaa kuin mistä yleisesti puhutaan.

Kaukolämmön uudet palvelut ovat löytäneet hyvin tiensä raumalaisten asiakkaiden luokse.

Palvelupäällikkö Taru Arponen huolehtii, että uudet sähköliittymät tulevat kytketyksi ajallaan ja asiakkaat saavat vastauksia sähkökysymyksiin.

Poikkeuksellinen energiavuosi, energiansäästötalkoot ja edellisvuotta alhaisempi lämpötila näkyvät selvästi Rauman Energian viime vuoden tilastoissa.