Uusi Online-palvelu on otettu käyttöön

Esimerkkinäkymä uudesta Online-palvelusta.

Energian kulutuksen seuranta on suositumpaa kuin ehkä koskaan ennen. Omavoima yhdessä Rauman Energian ja Vakka-Suomen Voiman kanssa ovat vastanneet tähän tarpeeseen uudistamalla Online-palvelua. Listasimme tähän artikkeliin, mitä uudistunut Online-palvelu tarkoittaa Rauman Energian ja Rauman Energia Sähköverkon asiakkaille.

  • Mikäli olet Rauman Energia Sähköverkon (tai Vakka-Suomen Voiman) verkkopalveluasiakas, voit siirtyä käyttämään uutta Online-palvelua
  • Mikäli sinulla on lisäksi Omavoiman sähkösopimus, näet myös sen tiedot samasta palvelusta
  • Rauman Energian kaukolämmön kulutustiedot ovat tulossa uuteen Online-palveluun, mutta kaukolämpöasiakkaiden tulee vielä toistaiseksi käyttää vanhaa OMA Raportti -palvelua

Tärkeimmät linkit:

Uudessa Online-palvelussa voit seurata tarkasti omaa kulutustasi ja löydät palvelusta myös laskuarkiston. Lisäksi palvelussa on Viestit-toiminto, jonka avulla on helppo olla yhdeydessä asiakaspalveluun.

Ajankohtaista

"Lungi-palvelu mahdollistaa minulle sen, että tiedän isännöimieni kohteiden lämmityksen olevan jatkuvassa valvonnassa ja pystyn itsekin tarvittaessa tekemään etänä pieniä säätöjä lämmitykseen", Janne Kuusisto sanoo.

Koostimme tämän uutisen yhteyteen Usein kysytyt kysymykset -osion, joka antaa vastauksia koskien tehonrajoitustoimintoa.

Pysähdy Rauman Energian Pop up -teltalle nuotion äärelle nauttimaan mehusta ja vaahtokarkeista.

Rauman Energian kaukolämpöjärjestelmässä ilmaantui torstain ja perjantain välisenä yönä tekninen vika, joka johtui Rauman Biovoiman lämmöntuo…

Kyseessä on merkittävä alennus Rauman Energia Sähköverkon asiakkaille, sillä tämän talven alennuksen kokonaisvaikutus on yli miljoona euroa.

Rauman Energia on EPV Energian osakkaana mukana investoimassa uuteen merkittävän kokoluokan aurinvoimapuistoon Lapualle.

Keskustan länsipuolella aiheutui sähkökatko torstai-illalla seitsemän jälkeen noin 2500 asiakkaalle.

Asiakaspalvelu palvelee jouluviikolla normaalisti torstaihin 21. joulukuuta asti. Perjantaina 22. joulukuuta asiakaspalvelupiste on suljettu ja puhelinpalvelu palvelee kello 16 asti.