Voit nyt varata ajan asiakaspalveluun

Rauman Energia, Kairakatu 4
Rauman Energia, Kairakatu 4.

Rauman Energian asiakaspalvelupisteeseen, Kairakatu 4, voi nyt varata ajan asiakaspalvelupisteen aukioloaikoina (arkisin klo 12-15) ja lisäksi arkiaamupäivisin klo 9-11. Huomioithan, että puhelinpalvelu on avoinna arkisin kello 8-20.

Kesän 2022 poikkeavat aukioloajat:

  • Rauman Energian asiakaspalvelupiste (Kairakatu 4) on suljettu 11. - 22.7.2022 välisen ajan (puhelimessa ja sähköisissä kanavissa palvelemme joka arkipäivä kello 8-20)

Ajankohtaista

Rauman Energia Sähköverkon Aittakarin puistomuuntamo sai toukokuussa aivan uuden ilmeen, kun seinät putsattiin ja niihin maalattiin Taivaan juuret -niminen seinämaalaus.

Yksi näkyvimmistä työmaista alkaa toukokuun alkupuolella, kun Rauman kaupungin vesihuoltosaneerauksen yhteydessä rakennetaan uutta kaukolämmön runkoverkkoa Luoteisväylän ja Kappelinluhdankadun varrella.

Rauman Energia Sähköverkko on julkaissut sähkäverkon kehittämissuunnitelman. Se on yleisön nähtävillä ja kommentoitavissa 16. kesäkuuta asti.

Sähköverkon saneerausta tehdään kesän aikana useissa paikoissa keskustan tuntumassa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.