Taloyhtiö, mitä saisi olla?

Listasimme Rauman Energian palveluja, joiden avulla taloyhtiöissä voidaan varmistaa yhä parempi asumismukavuus ja energiatehokkuus.

Rauman Energia kuvituskuva, yö

Joko taloyhtiössänne otetaan Lungisti?

Rauman Energian uusilla palveluilla taloyhtiö saa enemmän irti Rauman suosituimmasta lämmitysmuodosta. Lungi-palvelun avulla taloyhtiö saa lisää mielenrauhaa ja asumismukavuutta, kun REO hoitaa etävalvonnan. Lungin lisäksi taloyhtiöiden kannattaa tutustua avaimet käteen -periaatteella toteuttaviin lämmönjakokeskusten uusintoihin ja BioTakuu-tuotteeseen, joka takaa 100-prosenttisesti hiilineutraalin kaukolämmön.

Lue lisää: raumanenergia.fi/kaukolampo

Kattava valokuituverkko varmistaa yhteydet

Rauman Energia on rakentanut valokuituverkkoa jo pitkään ja sitä on raumalaisten tiedonsiirtotarpeisiin jo yli 500 kilometriä. Valokuidun kysyntä on viime vuosina kasvanut myös taloyhtiöissä, kun tarpeet ovat kasvaneet muun muassa etätöiden, verkkopelaamisen ja netin kautta tapahtuvan television katselun yleistyttyä. Onko teidän taloyhtiössänne ajantasainen nettiyhteys?

Lue lisää: raumanenergia.fi/valokuitu

Sähköautojen latausratkaisut

Sähköautojen yleistyminen on tehnyt latauspistehankkeista ajankohtaisia yhä useammissa taloyhtiössä. Rauman Energian asiantuntijat auttavat latausratkaisuihin liittyvissä asioissa ja otamme yhteistyössä osakkuusyhtiöidemme kanssa kokonaisvastuun hankkeesta. Teemme tarvekartoituksen, suunnittelun, asennuksen ja lopulta varmistamme helpon käyttöönoton ylläpitoa unohtamatta.

Lue lisää: raumanenergia.fi/palvelut/sahkoautoilu

Aurinkopaneelit ja energiayhteisöt

Oma energiantuotanto aurinkopaneeleilla on noussut puheenaiheeksi myös taloyhtiöissä. Aurinkopaneeleilla tuotettua sähköä on energiayhteisöjen myötä mahdollista käyttää entistä monipuolisemmin myös taloyhtiön asuntojen ja liiketilojen hyödyksi. Rauman Energian asiantuntijat auttavat aurinkopaneelien hankintaan liittyvissä kysymyksissä yhteistyössä osakkuusyhtiöiden Omavoiman ja Napsin kanssa.

Lue lisää: raumanenergia.fi/sahkoverkko/energiayhteisot

Investoinnit energiatehokkuuteen ja uusiin palveluihin parantavat taloyhtiöiden asumismukavuutta ja nostavat taloyhtiön arvoa.

Huomioi nämä

1. Hyvä suunnittelu
Kuten sanonta kuuluu, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tällä varmistetaan toteutettavan ratkaisun toimivuus ja vastaavuus tarpeeseen.

2. Mahdolliset tuet
Selvitä ajankohtainen avustustilanne energiatehokkuutta parantaviin hankkeisiin. Kysy asiasta esimerkiksi Rauman Energialta tai isännöitsijältäsi.

3. Tulevat vuodet
Muista, että taloyhtiön tarpeet muuttuvat jatkuvasti. Huomioi investoinnissasi mahdollisuuksien mukaan myös tulevaisuuden tarpeet.

Yhdessä raumalaisten taloyhtiöiden parhaaksi – lue asiakastarina REO X Kiinteistökehitys Kuusisto Oy

Ajankohtaista

Rauman Biovoima toimittaa puuperäisillä polttoaineilla tuotettua prosessihöyryä, kaukolämpöä ja sähköä UPM:n paperitehtaalle ja Rauman Energialle. Voimalaitos tuottaa lähes kaiken raumalaisten tarvitsemasta kaukolämmöstä.

Rauman Energia Sähköverkko investoi tänäkin kesänä merkittävästi sähköverkkoon, josta valtaosa on jo säävarmaa verkkoa. Myös kaukolämmön osalta tehdään investointeja, jotta toimitusvarmuus paranee ja Rauman suosituin lämmitysmuoto tulee yhä useamman saataville.

Maija Männistö tuo Raumaa positiivisesti valtakunnan kartalle. Hän on erinomainen esimerkki siitä, miten omasta mielenkiinnon kohteesta voi rakentaa itselleen uuden ammatin.

Nea Suominen tekee Rauman Energian back office -tiimissä tärkeää työtä, jolla varmistetaan esimerkiksi laskutuksen toimivuus. Lisäksi Nea tapaa ajoittain asiakkaita Kairakadun asiakaspalvelupisteellä.

Kiinnostus energia-alaa kohtaan on kasvanut vuosi vuodelta. Se antaa meille hyvät mahdollisuudet kehittää palveluja asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja olla mahdollistamassa vihreää siirtymää.

Asiakaspalvelupiste Kairakadulla palvelee heinäkuussa vain ajanvarauksella. Puhelinasiakaspalvelu palvelee kesä-heinäkuussa arkisin kello 8-16.

Liiketoimintakauppa vahvistaa Lounean jo ennestään vahvaa asemaa valokuitumarkkinassa ja tuo kotimaisen Lounean palvelut saataville tuhansille omakoti- ja taloyhtiöasunnoille Rauman alueella.

Rauman Energia Sähköverkon Aittakarin puistomuuntamo sai toukokuussa aivan uuden ilmeen, kun seinät putsattiin ja niihin maalattiin Taivaan juuret -niminen seinämaalaus.