Taloyhtiö, mitä saisi olla?

Listasimme Rauman Energian palveluja, joiden avulla taloyhtiöissä voidaan varmistaa yhä parempi asumismukavuus ja energiatehokkuus.

Rauman Energia kuvituskuva, yö

Joko taloyhtiössänne otetaan Lungisti?

Rauman Energian uusilla palveluilla taloyhtiö saa enemmän irti Rauman suosituimmasta lämmitysmuodosta. Lungi-palvelun avulla taloyhtiö saa lisää mielenrauhaa ja asumismukavuutta, kun REO hoitaa etävalvonnan. Lungin lisäksi taloyhtiöiden kannattaa tutustua avaimet käteen -periaatteella toteuttaviin lämmönjakokeskusten uusintoihin ja BioTakuu-tuotteeseen, joka takaa 100-prosenttisesti hiilineutraalin kaukolämmön.

Lue lisää: raumanenergia.fi/kaukolampo

Kattava valokuituverkko varmistaa yhteydet

Rauman Energia on rakentanut valokuituverkkoa jo pitkään ja sitä on raumalaisten tiedonsiirtotarpeisiin jo yli 500 kilometriä. Valokuidun kysyntä on viime vuosina kasvanut myös taloyhtiöissä, kun tarpeet ovat kasvaneet muun muassa etätöiden, verkkopelaamisen ja netin kautta tapahtuvan television katselun yleistyttyä. Onko teidän taloyhtiössänne ajantasainen nettiyhteys?

Lue lisää: raumanenergia.fi/valokuitu

Sähköautojen latausratkaisut

Sähköautojen yleistyminen on tehnyt latauspistehankkeista ajankohtaisia yhä useammissa taloyhtiössä. Rauman Energian asiantuntijat auttavat latausratkaisuihin liittyvissä asioissa ja otamme yhteistyössä osakkuusyhtiöidemme kanssa kokonaisvastuun hankkeesta. Teemme tarvekartoituksen, suunnittelun, asennuksen ja lopulta varmistamme helpon käyttöönoton ylläpitoa unohtamatta.

Lue lisää: raumanenergia.fi/palvelut/sahkoautoilu

Aurinkopaneelit ja energiayhteisöt

Oma energiantuotanto aurinkopaneeleilla on noussut puheenaiheeksi myös taloyhtiöissä. Aurinkopaneeleilla tuotettua sähköä on energiayhteisöjen myötä mahdollista käyttää entistä monipuolisemmin myös taloyhtiön asuntojen ja liiketilojen hyödyksi. Rauman Energian asiantuntijat auttavat aurinkopaneelien hankintaan liittyvissä kysymyksissä yhteistyössä osakkuusyhtiöiden Omavoiman ja Napsin kanssa.

Lue lisää: raumanenergia.fi/sahkoverkko/energiayhteisot

Investoinnit energiatehokkuuteen ja uusiin palveluihin parantavat taloyhtiöiden asumismukavuutta ja nostavat taloyhtiön arvoa.

Huomioi nämä

1. Hyvä suunnittelu
Kuten sanonta kuuluu, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tällä varmistetaan toteutettavan ratkaisun toimivuus ja vastaavuus tarpeeseen.

2. Mahdolliset tuet
Selvitä ajankohtainen avustustilanne energiatehokkuutta parantaviin hankkeisiin. Kysy asiasta esimerkiksi Rauman Energialta tai isännöitsijältäsi.

3. Tulevat vuodet
Muista, että taloyhtiön tarpeet muuttuvat jatkuvasti. Huomioi investoinnissasi mahdollisuuksien mukaan myös tulevaisuuden tarpeet.

Yhdessä raumalaisten taloyhtiöiden parhaaksi – lue asiakastarina REO X Kiinteistökehitys Kuusisto Oy

Ajankohtaista

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.

Talouspäällikkö Taina Lehtihalme on työskennellyt Rauman Energialla lähes 30 vuotta monenlaisissa taloushallinnon tehtävissä. Talouspäällikkönä hän huolehtii myös henkilöstöhallinnosta, mikä tuo mieleistä vaihtelua työpäiviin.

Listasimme Rauman Energian palveluja, joiden avulla taloyhtiöissä voidaan varmistaa yhä parempi asumismukavuus ja energiatehokkuus.

"Tuntihintojen vaihtelu on tullut sähkömarkkinoille jäädäkseen", kirjoittaa Omavoiman riskienhallintapäällikkö Marko Kuittinen.

"Lungi-palvelu mahdollistaa minulle sen, että tiedän isännöimieni kohteiden lämmityksen olevan jatkuvassa valvonnassa ja pystyn itsekin tarvittaessa tekemään etänä pieniä säätöjä lämmitykseen", Janne Kuusisto sanoo.