Rauman Energian kaukolämmön uudet palvelut nostavat suosiotaan

Rauman Energian kaukolämmön uudet palvelut eli Lungi, BioTakuu ja avaimet käteen -periaatteella suoritettavat lämmönjakokeskusten uusinnat, ovat löytäneet hyvin tiensä raumalaisten kaukolämpöasiakkaiden luokse. Uusilla palveluilla on merkittävä rooli paikallisen kaukolämmön kehittymisessä kohti entistä energiatehokkaampaa ja vihreämpää lämmitysmuotoa.

Olemme koostaneet tietoa palveluista alle:

Lungi

Lisää huolettomuutta ja asumismukavuutta Lungi-palvelun avulla. Huolehdimme kiinteistösi kaukolämpölaitteista sekä tuomme älykästä optimointia lämmitykseen. Lungi sopii niin omakotitaloihin, taloyhtiöihin kuin yrityksillekin.

Lue lisää Lungista: raumanenergia.fi/lungi

BioTakuu

Uusi 100-prosenttisesti vihreä ja hiilineutraali kaukolämpö alkuperätakuilla. Tee ilmastoteko valitsemalla kiinteistöllesi täysin uudistuvilla energialähteillä tuotettua kaukolämpöä. BioTakuu on saatavilla yrityksille ja taloyhtiöille.

Lue lisää BioTakuusta: raumanenergia.fi/biotakuu

ARA-avustetut lämmönjakokeskusten uusinnat asuinrakennuksiin

Rauman Energian kaukolämpöverkossa siirrytään tulevina vuosina matalampaan tuloveden lämpötilaan osana valtakunnallista kehitystä. Hyödynnä vuoden 2023 ARA-avustus uusimalla vanhat kaukolämpölaitteesi nyt uuteen älykkääseen ja energiatehokkaaseen lämmönjakokeskukseen. Asennamme uudet laitteet helposti avaimet käteen -periaatteella niin omakotitaloihin, taloyhtiöihin kuin yrityksillekin.

Lue lisää matalalämpöön siirtymisestä sekä ARA-avustetuista laiteuusinnoista täältä.

Ajankohtaista

Rauman kaupunki jakaa heijastimia perjantaiaamuna 29.9. klo 7.45 alkaen keskustan alueella. Myös Rauman Energian maskotti Anssi Kaapelikela osallistuu tempaukseen ja jakaa heijastimia Kaunisjärvenkadun ja Porintien risteyksen ympäristössä.

Toimii.-kivi on nyt laitettu kiertämään ja Poroholman Rantatalon Toni Järvinen on ensimmäinen kiven saaja.

Rakennuttamispäällikkö Petteri Ojanperän työ on mielekästä ja vaihtelevaa. Käynnissä on useita sähköverkon rakennustyömaita, joiden tilaaminen ja valvonta kuuluvat hänen työtehtäviinsä.

Kairakatu 4:ssä työskennellään joka päivä toimivan raumalaisten arjen eteen. Koostimme tähän juttuun esimerkkejä, miten Rauman Energia näkyy raumalaisten elämässä.

Kiinteistönomistajille on tarjolla useita uusia tukimuotoja, joilla he voivat olla mukana energiatalkoissa ja luoda samalla sekä puhtaampaa huomista että taloudellista säästöä.

Rauman kaukolämpö on Suomen halvimpia ja vertailussa myös muihin lämmitysjärjestelmiin kaukolämpö on säilyttänyt johtavan markkina-asemansa.

Kotitalouden energiailta on maksuton tapahtuma, jossa saat muun muassa vinkkejä tulevalle lämmityskaudelle.

Seminaarinkatu suljetaan liikenteeltä maanantaina 21.8. illalla ja tie avataan toisen kaistan osalta liikenteelle 24.8. illalla.