Rauman Energian kaukolämmön uudet palvelut nostavat suosiotaan

Rauman Energian kaukolämmön uudet palvelut eli Lungi, BioTakuu ja avaimet käteen -periaatteella suoritettavat lämmönjakokeskusten uusinnat, ovat löytäneet hyvin tiensä raumalaisten kaukolämpöasiakkaiden luokse. Uusilla palveluilla on merkittävä rooli paikallisen kaukolämmön kehittymisessä kohti entistä energiatehokkaampaa ja vihreämpää lämmitysmuotoa.

Olemme koostaneet tietoa palveluista alle:

Lungi

Lisää huolettomuutta ja asumismukavuutta Lungi-palvelun avulla. Huolehdimme kiinteistösi kaukolämpölaitteista sekä tuomme älykästä optimointia lämmitykseen. Lungi sopii niin omakotitaloihin, taloyhtiöihin kuin yrityksillekin.

Lue lisää Lungista: raumanenergia.fi/lungi

BioTakuu

Uusi 100-prosenttisesti vihreä ja hiilineutraali kaukolämpö alkuperätakuilla. Tee ilmastoteko valitsemalla kiinteistöllesi täysin uudistuvilla energialähteillä tuotettua kaukolämpöä. BioTakuu on saatavilla yrityksille ja taloyhtiöille.

Lue lisää BioTakuusta: raumanenergia.fi/biotakuu

ARA-avustetut lämmönjakokeskusten uusinnat asuinrakennuksiin

Rauman Energian kaukolämpöverkossa siirrytään tulevina vuosina matalampaan tuloveden lämpötilaan osana valtakunnallista kehitystä. Hyödynnä vuoden 2023 ARA-avustus uusimalla vanhat kaukolämpölaitteesi nyt uuteen älykkääseen ja energiatehokkaaseen lämmönjakokeskukseen. Asennamme uudet laitteet helposti avaimet käteen -periaatteella niin omakotitaloihin, taloyhtiöihin kuin yrityksillekin.

Lue lisää matalalämpöön siirtymisestä sekä ARA-avustetuista laiteuusinnoista täältä.

Ajankohtaista

Yksi näkyvimmistä työmaista alkaa toukokuun alkupuolella, kun Rauman kaupungin vesihuoltosaneerauksen yhteydessä rakennetaan uutta kaukolämmön runkoverkkoa Luoteisväylän ja Kappelinluhdankadun varrella.

Rauman Energia Sähköverkko on julkaissut sähkäverkon kehittämissuunnitelman. Se on yleisön nähtävillä ja kommentoitavissa 16. kesäkuuta asti.

Sähköverkon saneerausta tehdään kesän aikana useissa paikoissa keskustan tuntumassa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.

Talouspäällikkö Taina Lehtihalme on työskennellyt Rauman Energialla lähes 30 vuotta monenlaisissa taloushallinnon tehtävissä. Talouspäällikkönä hän huolehtii myös henkilöstöhallinnosta, mikä tuo mieleistä vaihtelua työpäiviin.