Rauman Energian kaukolämmön uudet palvelut nostavat suosiotaan

Rauman Energian kaukolämmön uudet palvelut eli Lungi, BioTakuu ja avaimet käteen -periaatteella suoritettavat lämmönjakokeskusten uusinnat, ovat löytäneet hyvin tiensä raumalaisten kaukolämpöasiakkaiden luokse. Uusilla palveluilla on merkittävä rooli paikallisen kaukolämmön kehittymisessä kohti entistä energiatehokkaampaa ja vihreämpää lämmitysmuotoa.

Olemme koostaneet tietoa palveluista alle:

Lungi

Lisää huolettomuutta ja asumismukavuutta Lungi-palvelun avulla. Huolehdimme kiinteistösi kaukolämpölaitteista sekä tuomme älykästä optimointia lämmitykseen. Lungi sopii niin omakotitaloihin, taloyhtiöihin kuin yrityksillekin.

Lue lisää Lungista: raumanenergia.fi/lungi

BioTakuu

Uusi 100-prosenttisesti vihreä ja hiilineutraali kaukolämpö alkuperätakuilla. Tee ilmastoteko valitsemalla kiinteistöllesi täysin uudistuvilla energialähteillä tuotettua kaukolämpöä. BioTakuu on saatavilla yrityksille ja taloyhtiöille.

Lue lisää BioTakuusta: raumanenergia.fi/biotakuu

ARA-avustetut lämmönjakokeskusten uusinnat asuinrakennuksiin

Rauman Energian kaukolämpöverkossa siirrytään tulevina vuosina matalampaan tuloveden lämpötilaan osana valtakunnallista kehitystä. Hyödynnä vuoden 2023 ARA-avustus uusimalla vanhat kaukolämpölaitteesi nyt uuteen älykkääseen ja energiatehokkaaseen lämmönjakokeskukseen. Asennamme uudet laitteet helposti avaimet käteen -periaatteella niin omakotitaloihin, taloyhtiöihin kuin yrityksillekin.

Lue lisää matalalämpöön siirtymisestä sekä ARA-avustetuista laiteuusinnoista täältä.

Ajankohtaista

Rauman Energia -konsernin liikevaihto kasvoi viime vuonna kuusi prosenttia 34,9 miljoonaan euroon, mutta liikevoitto laski 33 prosenttia 4,9 miljoonaan euroon ja tilikauden tulos oli 12,9 miljoonaa euroa tappiollinen.

Rauman Energian kaukolämmön yritys- ja taloyhtiöasiakkaiden on nyt mahdollista hankkia käyttöönsä 100-prosenttisesti vihreää kaukolämpöä.

Viime kuukausina on käyty valtavasti keskustelua energia-alan murroksesta. Asiakkaan näkökulmasta katsottuna muutos on ollut vieläkin pidempikestoista ja suurempaa kuin mistä yleisesti puhutaan.

Kaukolämmön uudet palvelut ovat löytäneet hyvin tiensä raumalaisten asiakkaiden luokse.

Palvelupäällikkö Taru Arponen huolehtii, että uudet sähköliittymät tulevat kytketyksi ajallaan ja asiakkaat saavat vastauksia sähkökysymyksiin.

Poikkeuksellinen energiavuosi, energiansäästötalkoot ja edellisvuotta alhaisempi lämpötila näkyvät selvästi Rauman Energian viime vuoden tilastoissa.

Rauman Energia lanseeraa uuden BioTakuun, joka on suunnattu kaukolämmön yritys- ja taloyhtiöasiakkaille.

Sähköpula tulee, jos sähköä käytetään enemmän kuin sitä tuotetaan tai tuodaan. Tällöin sähkön kulutusta joudutaan rajoittamaan, jotta sähköjärjestelmä ei kaadu.