Rauman Energia ja Omavoima Kotitalouden energiaillassa

Rauman Energia ja Omavoima ovat mukana Kotitalouden energiaillassa tiistaina 26.9. Kyseessä on maksuton tapahtuma, jossa kerrotaan muun muassa energiavinkkejä tulevalle lämmityskaudelle.

Rauman Energia kertoo tilaisuudessa esimerkiksi kaukolämmön energiatehokkuutta ja asumismukavuutta parantavista palveluista. Omavoiman aihelistalla ovat erityisesti sähkönkulutuksen ohjaukseen liittyvät tuotteet ja palvelut.

Tilaisuudessa on mukana myös muita toimijoita kertomassa vinkkejä tulevaan lämmityskauteen.

Kotitalouden energiailta on Rauman kansalaisopiston tapahtuma yhteistyössä Energianeuvonta Satakunnassa ja Ilmastoviisas kunta ja pk-yritys -hankkeiden kanssa.

  • Kotitalouden energiailta tiistaina 26.9. kello 17.30 Rauman Lyseon lukion auditoriossa (Urheilukatu 22, Rauma), kahvitarjoilu
  • Ilmoittautuminen kansalaisopiston sivuilla

Ajankohtaista

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.

Talouspäällikkö Taina Lehtihalme on työskennellyt Rauman Energialla lähes 30 vuotta monenlaisissa taloushallinnon tehtävissä. Talouspäällikkönä hän huolehtii myös henkilöstöhallinnosta, mikä tuo mieleistä vaihtelua työpäiviin.

Listasimme Rauman Energian palveluja, joiden avulla taloyhtiöissä voidaan varmistaa yhä parempi asumismukavuus ja energiatehokkuus.

"Tuntihintojen vaihtelu on tullut sähkömarkkinoille jäädäkseen", kirjoittaa Omavoiman riskienhallintapäällikkö Marko Kuittinen.

"Lungi-palvelu mahdollistaa minulle sen, että tiedän isännöimieni kohteiden lämmityksen olevan jatkuvassa valvonnassa ja pystyn itsekin tarvittaessa tekemään etänä pieniä säätöjä lämmitykseen", Janne Kuusisto sanoo.