Rauman Energia ja Omavoima Kotitalouden energiaillassa

Rauman Energia ja Omavoima ovat mukana Kotitalouden energiaillassa tiistaina 26.9. Kyseessä on maksuton tapahtuma, jossa kerrotaan muun muassa energiavinkkejä tulevalle lämmityskaudelle.

Rauman Energia kertoo tilaisuudessa esimerkiksi kaukolämmön energiatehokkuutta ja asumismukavuutta parantavista palveluista. Omavoiman aihelistalla ovat erityisesti sähkönkulutuksen ohjaukseen liittyvät tuotteet ja palvelut.

Tilaisuudessa on mukana myös muita toimijoita kertomassa vinkkejä tulevaan lämmityskauteen.

Kotitalouden energiailta on Rauman kansalaisopiston tapahtuma yhteistyössä Energianeuvonta Satakunnassa ja Ilmastoviisas kunta ja pk-yritys -hankkeiden kanssa.

  • Kotitalouden energiailta tiistaina 26.9. kello 17.30 Rauman Lyseon lukion auditoriossa (Urheilukatu 22, Rauma), kahvitarjoilu
  • Ilmoittautuminen kansalaisopiston sivuilla

Ajankohtaista

Rauman kaupunki jakaa heijastimia perjantaiaamuna 29.9. klo 7.45 alkaen keskustan alueella. Myös Rauman Energian maskotti Anssi Kaapelikela osallistuu tempaukseen ja jakaa heijastimia Kaunisjärvenkadun ja Porintien risteyksen ympäristössä.

Toimii.-kivi on nyt laitettu kiertämään ja Poroholman Rantatalon Toni Järvinen on ensimmäinen kiven saaja.

Rakennuttamispäällikkö Petteri Ojanperän työ on mielekästä ja vaihtelevaa. Käynnissä on useita sähköverkon rakennustyömaita, joiden tilaaminen ja valvonta kuuluvat hänen työtehtäviinsä.

Kairakatu 4:ssä työskennellään joka päivä toimivan raumalaisten arjen eteen. Koostimme tähän juttuun esimerkkejä, miten Rauman Energia näkyy raumalaisten elämässä.

Kiinteistönomistajille on tarjolla useita uusia tukimuotoja, joilla he voivat olla mukana energiatalkoissa ja luoda samalla sekä puhtaampaa huomista että taloudellista säästöä.

Rauman kaukolämpö on Suomen halvimpia ja vertailussa myös muihin lämmitysjärjestelmiin kaukolämpö on säilyttänyt johtavan markkina-asemansa.

Kotitalouden energiailta on maksuton tapahtuma, jossa saat muun muassa vinkkejä tulevalle lämmityskaudelle.

Seminaarinkatu suljetaan liikenteeltä maanantaina 21.8. illalla ja tie avataan toisen kaistan osalta liikenteelle 24.8. illalla.