Miksi hakkasimme lupauksemme kiveen?

Uusimman asiakaslehtemme kannessa on kivi, johon on hakattu yhden sanan ytimekäs tunnuslauseemme. ”Toimii.” on lupaus, johon kiteytyy kaikki tekemisemme. Slogan syntyi aikoinaan lähinnä siitä näkökulmasta, että tärkein perustehtävämme, häiriötön energianjakelu, toimii.

”Toimii.” kuvastaa kuitenkin paljon muutakin kuin energianjakelun teknistä toimivuutta. Se kuvastaa esimerkiksi vastuullisuutta, hyvää asiakaspalvelua ja yrityskulttuuria. Nämä kaikki ovat avainasemassa, kun pyrimme kohti kunnianhimoista päämääräämme olla Suomen erinomaisin energiayhtiö.

Rauman Energia on uudistunut ulkoisesti. Brändiuudistus tulee näkymään kaikissa paikoissa, joissa kohtaamme asiakkaitamme. Ulkoisen muutoksen lisäksi haluamme varmistaa, että jokainen ”REOlainen” toimii aina raumalaisten parhaaksi – kuunnellen, palvellen, auttaen. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni kokee meidät arvostettuna paikallisena toimijana.

Tekemämme työ voi tuntua joskus selviöltä, jonka eteen ei tarvitse ponnistella. Todellisuudessa teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että Rauma toimii. Se, että energianjakelumme on häiriötöntä, on vaatinut pitkäjänteistä työtä ja valtavasti investointeja. Työtä on tehty 123 vuotta ja sitä jatketaan edelleen ajatuksella, että työ jatkuu tulevatkin kymmenet ja sadat vuodet.

Tärkein perustehtävämme on olla luotettava toimija taustalla. Se on kuin urheilujoukkueen huoltaja tai bändin roudari. Se joku, joka mahdollistaa hyvän ja toimivan arjen.

Haluamme korostaa, että muuttuvassa maailmassa voi olla myös jotain pysyvää. Tuotteet, palvelut, logot ja sukupolvet vaihtuvat, mutta vuodesta 1900 ollut tärkein perustehtävämme on ja pysyy.

Siksi hakkasimme sen kiveen.

#Toimii.

Marko Haapala
Toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Rauman kaupunki jakaa heijastimia perjantaiaamuna 29.9. klo 7.45 alkaen keskustan alueella. Myös Rauman Energian maskotti Anssi Kaapelikela osallistuu tempaukseen ja jakaa heijastimia Kaunisjärvenkadun ja Porintien risteyksen ympäristössä.

Toimii.-kivi on nyt laitettu kiertämään ja Poroholman Rantatalon Toni Järvinen on ensimmäinen kiven saaja.

Rakennuttamispäällikkö Petteri Ojanperän työ on mielekästä ja vaihtelevaa. Käynnissä on useita sähköverkon rakennustyömaita, joiden tilaaminen ja valvonta kuuluvat hänen työtehtäviinsä.

Kairakatu 4:ssä työskennellään joka päivä toimivan raumalaisten arjen eteen. Koostimme tähän juttuun esimerkkejä, miten Rauman Energia näkyy raumalaisten elämässä.

Kiinteistönomistajille on tarjolla useita uusia tukimuotoja, joilla he voivat olla mukana energiatalkoissa ja luoda samalla sekä puhtaampaa huomista että taloudellista säästöä.

Rauman kaukolämpö on Suomen halvimpia ja vertailussa myös muihin lämmitysjärjestelmiin kaukolämpö on säilyttänyt johtavan markkina-asemansa.

Kotitalouden energiailta on maksuton tapahtuma, jossa saat muun muassa vinkkejä tulevalle lämmityskaudelle.

Seminaarinkatu suljetaan liikenteeltä maanantaina 21.8. illalla ja tie avataan toisen kaistan osalta liikenteelle 24.8. illalla.