Miksi hakkasimme lupauksemme kiveen?

Uusimman asiakaslehtemme kannessa on kivi, johon on hakattu yhden sanan ytimekäs tunnuslauseemme. ”Toimii.” on lupaus, johon kiteytyy kaikki tekemisemme. Slogan syntyi aikoinaan lähinnä siitä näkökulmasta, että tärkein perustehtävämme, häiriötön energianjakelu, toimii.

”Toimii.” kuvastaa kuitenkin paljon muutakin kuin energianjakelun teknistä toimivuutta. Se kuvastaa esimerkiksi vastuullisuutta, hyvää asiakaspalvelua ja yrityskulttuuria. Nämä kaikki ovat avainasemassa, kun pyrimme kohti kunnianhimoista päämääräämme olla Suomen erinomaisin energiayhtiö.

Rauman Energia on uudistunut ulkoisesti. Brändiuudistus tulee näkymään kaikissa paikoissa, joissa kohtaamme asiakkaitamme. Ulkoisen muutoksen lisäksi haluamme varmistaa, että jokainen ”REOlainen” toimii aina raumalaisten parhaaksi – kuunnellen, palvellen, auttaen. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni kokee meidät arvostettuna paikallisena toimijana.

Tekemämme työ voi tuntua joskus selviöltä, jonka eteen ei tarvitse ponnistella. Todellisuudessa teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että Rauma toimii. Se, että energianjakelumme on häiriötöntä, on vaatinut pitkäjänteistä työtä ja valtavasti investointeja. Työtä on tehty 123 vuotta ja sitä jatketaan edelleen ajatuksella, että työ jatkuu tulevatkin kymmenet ja sadat vuodet.

Tärkein perustehtävämme on olla luotettava toimija taustalla. Se on kuin urheilujoukkueen huoltaja tai bändin roudari. Se joku, joka mahdollistaa hyvän ja toimivan arjen.

Haluamme korostaa, että muuttuvassa maailmassa voi olla myös jotain pysyvää. Tuotteet, palvelut, logot ja sukupolvet vaihtuvat, mutta vuodesta 1900 ollut tärkein perustehtävämme on ja pysyy.

Siksi hakkasimme sen kiveen.

#Toimii.

Marko Haapala
Toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.

Talouspäällikkö Taina Lehtihalme on työskennellyt Rauman Energialla lähes 30 vuotta monenlaisissa taloushallinnon tehtävissä. Talouspäällikkönä hän huolehtii myös henkilöstöhallinnosta, mikä tuo mieleistä vaihtelua työpäiviin.

Listasimme Rauman Energian palveluja, joiden avulla taloyhtiöissä voidaan varmistaa yhä parempi asumismukavuus ja energiatehokkuus.

"Tuntihintojen vaihtelu on tullut sähkömarkkinoille jäädäkseen", kirjoittaa Omavoiman riskienhallintapäällikkö Marko Kuittinen.

"Lungi-palvelu mahdollistaa minulle sen, että tiedän isännöimieni kohteiden lämmityksen olevan jatkuvassa valvonnassa ja pystyn itsekin tarvittaessa tekemään etänä pieniä säätöjä lämmitykseen", Janne Kuusisto sanoo.