Annetaan kiven kiertää

Rauman Energian brändiuudistus näkyy asiakkaille uutena ilmeenä kesäkuusta lähtien. Samassa yhteydessä lanseerataan Anna kiven kiertää -kampanja, joka nostaa neljä kertaa vuodessa esiin ihmisiä tai tahoja, jotka omalta osaltaan nostavat Rauma-fiilistä ja pitävät huolta, että kaupunkimme pysyy toiminnassa.

Rauman Energian väkeä metsässä ja Toimii.-kivi

Rauman Energialla on jo 123-vuotinen historia. Keskustelu sähkövalaistuksen saamisesta Raumalle alkoi 1880-luvulla, mutta kaupunkia valaistiin vielä pitkään petrolilyhtyjen avulla ennen kuin ensimmäinen sähkövalo syttyi Raumalla ja Rauman sähkölaitos perustettiin.

Voimme siis ylpeinä kertoa olevamme 123-vuotias, vaikkakin vasta yhtiöittämisen myötä 1997 syntyi Rauman Energia Oy. Se oli aikaa, jolloin cd-soittimet ja tietokoneet yleistyivät ja yhä useammalla oli käytössään nettiyhteys.

Se oli myös aikaa, jolloin Rauman Energia Oy:n logo muodostui symboleista, jotka kuvasivat “lempinimeä” REO. Palaamme nyt siinä mielessä ajassa noin 25 vuotta taaksepäin, että kesäkuusta 2023 lähtien Rauman Energian logo symboloi REO-kirjaimia. Modernisoitu versio REO-logosta symboloi myös muun muassa digitaalista on/off-painiketta ja sitä kautta toimivuutta. Päällä pysymistä.

“Toimii.” säilyykin yhtiön tärkeimpänä lupauksena. Tunnista tuntiin, päivästä päivään -slogan kiteytyi muotoon “Toimii.” kuutisen vuotta sitten. Se kuvastaa Rauman Energian tärkeintä perustehtävää olla hyvän ja toimivan raumalaisen arjen mahdollistaja ja varmistaja.

Sen lisäksi, että Rauman Energia toimii nyt Rauman ja raumalaisten parhaaksi, tulee nähdä myös pitkälle tulevaisuuteen. Pitkälle kantavat päätökset tehdään niin, että tulevat sukupolvet saavat puhtaan ja toimivan elinympäristön.

“Toimii.”-lupaus on nyt kiveen hakattu symboloiden pysyvyyttä.

Rauman Energian kivi, johon kaiverrettu slogan Toimii.

Kivi kiertämään

Rauman Energian Anna kiven kiertää -kampanjassa laitetaan “Toimii.”-kivi kiertämään tulevasta syksystä lähtien. Kampanjassa nostetaan esiin ihmisiä tai tahoja, jotka omalta osaltaan nostavat Rauma-fiilistä ja pitävät huolta, että kaupunkimme pysyy toiminnassa.

Kiven saaja pitää sen muutaman kuukauden ajan ja osallistuu yhdessä Rauman Energian väen kanssa pohtimaan sen seuraavaa saajaa.

Se, että Rauma koetaan toimivana ja elinvoimaisena kaupunkina, on meidän kaikkien etu. Siksi Rauman Energia haluaa nostaa esiin tahoja, jotka edesauttavat yhteistä hyvää.

#Toimii.

Ajankohtaista

Rauman kaupunki jakaa heijastimia perjantaiaamuna 29.9. klo 7.45 alkaen keskustan alueella. Myös Rauman Energian maskotti Anssi Kaapelikela osallistuu tempaukseen ja jakaa heijastimia Kaunisjärvenkadun ja Porintien risteyksen ympäristössä.

Toimii.-kivi on nyt laitettu kiertämään ja Poroholman Rantatalon Toni Järvinen on ensimmäinen kiven saaja.

Rakennuttamispäällikkö Petteri Ojanperän työ on mielekästä ja vaihtelevaa. Käynnissä on useita sähköverkon rakennustyömaita, joiden tilaaminen ja valvonta kuuluvat hänen työtehtäviinsä.

Kairakatu 4:ssä työskennellään joka päivä toimivan raumalaisten arjen eteen. Koostimme tähän juttuun esimerkkejä, miten Rauman Energia näkyy raumalaisten elämässä.

Kiinteistönomistajille on tarjolla useita uusia tukimuotoja, joilla he voivat olla mukana energiatalkoissa ja luoda samalla sekä puhtaampaa huomista että taloudellista säästöä.

Rauman kaukolämpö on Suomen halvimpia ja vertailussa myös muihin lämmitysjärjestelmiin kaukolämpö on säilyttänyt johtavan markkina-asemansa.

Kotitalouden energiailta on maksuton tapahtuma, jossa saat muun muassa vinkkejä tulevalle lämmityskaudelle.

Seminaarinkatu suljetaan liikenteeltä maanantaina 21.8. illalla ja tie avataan toisen kaistan osalta liikenteelle 24.8. illalla.