Annetaan kiven kiertää

Rauman Energian brändiuudistus näkyy asiakkaille uutena ilmeenä kesäkuusta lähtien. Samassa yhteydessä lanseerataan Anna kiven kiertää -kampanja, joka nostaa neljä kertaa vuodessa esiin ihmisiä tai tahoja, jotka omalta osaltaan nostavat Rauma-fiilistä ja pitävät huolta, että kaupunkimme pysyy toiminnassa.

Rauman Energian väkeä metsässä ja Toimii.-kivi

Rauman Energialla on jo 123-vuotinen historia. Keskustelu sähkövalaistuksen saamisesta Raumalle alkoi 1880-luvulla, mutta kaupunkia valaistiin vielä pitkään petrolilyhtyjen avulla ennen kuin ensimmäinen sähkövalo syttyi Raumalla ja Rauman sähkölaitos perustettiin.

Voimme siis ylpeinä kertoa olevamme 123-vuotias, vaikkakin vasta yhtiöittämisen myötä 1997 syntyi Rauman Energia Oy. Se oli aikaa, jolloin cd-soittimet ja tietokoneet yleistyivät ja yhä useammalla oli käytössään nettiyhteys.

Se oli myös aikaa, jolloin Rauman Energia Oy:n logo muodostui symboleista, jotka kuvasivat “lempinimeä” REO. Palaamme nyt siinä mielessä ajassa noin 25 vuotta taaksepäin, että kesäkuusta 2023 lähtien Rauman Energian logo symboloi REO-kirjaimia. Modernisoitu versio REO-logosta symboloi myös muun muassa digitaalista on/off-painiketta ja sitä kautta toimivuutta. Päällä pysymistä.

“Toimii.” säilyykin yhtiön tärkeimpänä lupauksena. Tunnista tuntiin, päivästä päivään -slogan kiteytyi muotoon “Toimii.” kuutisen vuotta sitten. Se kuvastaa Rauman Energian tärkeintä perustehtävää olla hyvän ja toimivan raumalaisen arjen mahdollistaja ja varmistaja.

Sen lisäksi, että Rauman Energia toimii nyt Rauman ja raumalaisten parhaaksi, tulee nähdä myös pitkälle tulevaisuuteen. Pitkälle kantavat päätökset tehdään niin, että tulevat sukupolvet saavat puhtaan ja toimivan elinympäristön.

“Toimii.”-lupaus on nyt kiveen hakattu symboloiden pysyvyyttä.

Rauman Energian kivi, johon kaiverrettu slogan Toimii.

Kivi kiertämään

Rauman Energian Anna kiven kiertää -kampanjassa laitetaan “Toimii.”-kivi kiertämään tulevasta syksystä lähtien. Kampanjassa nostetaan esiin ihmisiä tai tahoja, jotka omalta osaltaan nostavat Rauma-fiilistä ja pitävät huolta, että kaupunkimme pysyy toiminnassa.

Kiven saaja pitää sen muutaman kuukauden ajan ja osallistuu yhdessä Rauman Energian väen kanssa pohtimaan sen seuraavaa saajaa.

Se, että Rauma koetaan toimivana ja elinvoimaisena kaupunkina, on meidän kaikkien etu. Siksi Rauman Energia haluaa nostaa esiin tahoja, jotka edesauttavat yhteistä hyvää.

#Toimii.

Ajankohtaista

Yksi näkyvimmistä työmaista alkaa toukokuun alkupuolella, kun Rauman kaupungin vesihuoltosaneerauksen yhteydessä rakennetaan uutta kaukolämmön runkoverkkoa Luoteisväylän ja Kappelinluhdankadun varrella.

Rauman Energia Sähköverkko on julkaissut sähkäverkon kehittämissuunnitelman. Se on yleisön nähtävillä ja kommentoitavissa 16. kesäkuuta asti.

Sähköverkon saneerausta tehdään kesän aikana useissa paikoissa keskustan tuntumassa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.

Talouspäällikkö Taina Lehtihalme on työskennellyt Rauman Energialla lähes 30 vuotta monenlaisissa taloushallinnon tehtävissä. Talouspäällikkönä hän huolehtii myös henkilöstöhallinnosta, mikä tuo mieleistä vaihtelua työpäiviin.