Kaukolämmön rakentaminen vilkasta tänäkin kesänä Raumalla

Rauman Energia rakentaa uutta kaukolämpöverkkoa noin neljä kilometriä tänä vuonna. Yksi näkyvimmistä työmaista alkaa toukokuun alkupuolella, kun Rauman kaupungin vesihuoltosaneerauksen yhteydessä rakennetaan uutta kaukolämmön runkoverkkoa Luoteisväylän ja Kappelinluhdankadun varrella. Työmaan arvioitu kesto on toukokuun alkupuolelta syyskuulle asti. Kaukolämmön toimitusvarmuutta parantava hanke vaikuttaa ajoittain liikennejärjestelyihin.

Samaan runkoverkkoprojektiin liittyy myös Syvärauman länsiosan työmaa, jonka ajankohta on arviolta elokuusta lokakuulle. Töitä tehdään Järvenpäänkadulla, Ylinenkadulla ja Järvikadulla. Uutta kaukolämpöverkkoa rakennetaan kesällä myös Pidesluodon ja Kompin alueilla, joissa on ollut runsaasti liittymishalukkuutta kaukolämpöön. Lisäksi Uotilan kouluprojekti työllistää Rauman Energian kaukolämpöväkeä.

-Kaukolämmön rakentaminen on vilkasta tänäkin vuonna. Kaukolämmön suosio on pysynyt vahvana ja se näkyy uusien liittymien määrissä, Rauman Energian kaukolämmön rakennuttamispäällikkö Eetu Järvenpää sanoo.

Kaukolämpöverkon rakentamisen ja uusien liittymien lisäksi tehdään kaukolämpökaivoremontteja Nortamonkadun ja Kalliokadun risteyksessä sekä Syväraumankadun, Rauhankadun ja Männistönkadun risteyksessä. Myös kaivoremontit vaikuttavat liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia päivittää työmaatietoja aikatauluineen nettisivuille: raumanenergia.fi/kohteet

Ajankohtaista

Yksi näkyvimmistä työmaista alkaa toukokuun alkupuolella, kun Rauman kaupungin vesihuoltosaneerauksen yhteydessä rakennetaan uutta kaukolämmön runkoverkkoa Luoteisväylän ja Kappelinluhdankadun varrella.

Rauman Energia Sähköverkko on julkaissut sähkäverkon kehittämissuunnitelman. Se on yleisön nähtävillä ja kommentoitavissa 16. kesäkuuta asti.

Sähköverkon saneerausta tehdään kesän aikana useissa paikoissa keskustan tuntumassa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.

Talouspäällikkö Taina Lehtihalme on työskennellyt Rauman Energialla lähes 30 vuotta monenlaisissa taloushallinnon tehtävissä. Talouspäällikkönä hän huolehtii myös henkilöstöhallinnosta, mikä tuo mieleistä vaihtelua työpäiviin.