ARA:n energia-avustusten haku on päättynyt

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) on vuosina 2020–2023 myöntänyt energia-avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin. ARA:n marraskuun alussa päivittämän tilanteen mukaan avustukseen vuodelle 2023 varattu määräraha on käytetty lähes loppuun eikä jäljellä oleva budjetti riitä kattamaan kaikkia ARA:lle jo saapuneita avustushakemuksia.

Määrärahojen loppumisen vuoksi ARA:lta on ilmoitettu, ettei uusia hakemuksia enää oteta vastaan. Tämä koskee sekä energia-avustusta että tukea matalalämpöiseen kaukolämpöön siirtymiseksi. Näille avustuksille ei ole luvassa jatkoa vuodelle 2024.

Edelleen saatavilla olevia avustuksia on mm. ELY-keskuksen avustus pientalon öljylämmityksestä luopumiseksi. Päivitimme muutosten myötä aiemmin julkaistua energiatukia koskevaa artikkeliamme.

Ajankohtaista

Yksi näkyvimmistä työmaista alkaa toukokuun alkupuolella, kun Rauman kaupungin vesihuoltosaneerauksen yhteydessä rakennetaan uutta kaukolämmön runkoverkkoa Luoteisväylän ja Kappelinluhdankadun varrella.

Rauman Energia Sähköverkko on julkaissut sähkäverkon kehittämissuunnitelman. Se on yleisön nähtävillä ja kommentoitavissa 16. kesäkuuta asti.

Sähköverkon saneerausta tehdään kesän aikana useissa paikoissa keskustan tuntumassa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.

Talouspäällikkö Taina Lehtihalme on työskennellyt Rauman Energialla lähes 30 vuotta monenlaisissa taloushallinnon tehtävissä. Talouspäällikkönä hän huolehtii myös henkilöstöhallinnosta, mikä tuo mieleistä vaihtelua työpäiviin.