Varoitus Raumalla liikkuvista sähkölaitteiden tarkastajista

Rauman Energia Sähköverkon (RES) alueella on tehty useampi havainto yöaikaan liikkuneista henkilöistä, jotka ovat esittäytyneet RES:n asialla oleviksi sähköverkkoasentajiksi. Mitään vikaa tai huoltotyötä ei kyseisinä ajankohtina kuitenkaan ole tiedossamme, ja onkin oletettavaa, että kyseisillä henkilöillä on hämäräperäiset aikeet, vuorokauden ajasta ja ristiriitaisista puheista päätellen.

RES asioilla liikkuvat asentajat on helppo tunnistaa siitä, että heillä on aina mukanaan kuvalliset henkilökortit. Lisäksi asentajamme liikkuvat yrityksemme tunnistettavilla pakettiautoilla (RES, VERTEK)

Vikatilanteissa on vain hyvin harvoin, varsinkin öiseen aikaan, tarpeen tulla koputtelemaan ovelle. Päiväsaikaan toki liikumme enemmän lähellä pihoja mutta silloin toimintamme on helposti tunnistettavaa.

Ajankohtaista

Yksi näkyvimmistä työmaista alkaa toukokuun alkupuolella, kun Rauman kaupungin vesihuoltosaneerauksen yhteydessä rakennetaan uutta kaukolämmön runkoverkkoa Luoteisväylän ja Kappelinluhdankadun varrella.

Rauman Energia Sähköverkko on julkaissut sähkäverkon kehittämissuunnitelman. Se on yleisön nähtävillä ja kommentoitavissa 16. kesäkuuta asti.

Sähköverkon saneerausta tehdään kesän aikana useissa paikoissa keskustan tuntumassa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.

Talouspäällikkö Taina Lehtihalme on työskennellyt Rauman Energialla lähes 30 vuotta monenlaisissa taloushallinnon tehtävissä. Talouspäällikkönä hän huolehtii myös henkilöstöhallinnosta, mikä tuo mieleistä vaihtelua työpäiviin.