Varoitus Raumalla liikkuvista sähkölaitteiden tarkastajista

Rauman Energia Sähköverkon (RES) alueella on tehty useampi havainto yöaikaan liikkuneista henkilöistä, jotka ovat esittäytyneet RES:n asialla oleviksi sähköverkkoasentajiksi. Mitään vikaa tai huoltotyötä ei kyseisinä ajankohtina kuitenkaan ole tiedossamme, ja onkin oletettavaa, että kyseisillä henkilöillä on hämäräperäiset aikeet, vuorokauden ajasta ja ristiriitaisista puheista päätellen.

RES asioilla liikkuvat asentajat on helppo tunnistaa siitä, että heillä on aina mukanaan kuvalliset henkilökortit. Lisäksi asentajamme liikkuvat yrityksemme tunnistettavilla pakettiautoilla (RES, VERTEK)

Vikatilanteissa on vain hyvin harvoin, varsinkin öiseen aikaan, tarpeen tulla koputtelemaan ovelle. Päiväsaikaan toki liikumme enemmän lähellä pihoja mutta silloin toimintamme on helposti tunnistettavaa.

Ajankohtaista

Toimii.-kivi on nyt laitettu kiertämään ja Poroholman Rantatalon Toni Järvinen on ensimmäinen kiven saaja.

Rakennuttamispäällikkö Petteri Ojanperän työ on mielekästä ja vaihtelevaa. Käynnissä on useita sähköverkon rakennustyömaita, joiden tilaaminen ja valvonta kuuluvat hänen työtehtäviinsä.

Kairakatu 4:ssä työskennellään joka päivä toimivan raumalaisten arjen eteen. Koostimme tähän juttuun esimerkkejä, miten Rauman Energia näkyy raumalaisten elämässä.

Kiinteistönomistajille on tarjolla useita uusia tukimuotoja, joilla he voivat olla mukana energiatalkoissa ja luoda samalla sekä puhtaampaa huomista että taloudellista säästöä.

Rauman kaukolämpö on Suomen halvimpia ja vertailussa myös muihin lämmitysjärjestelmiin kaukolämpö on säilyttänyt johtavan markkina-asemansa.

Kotitalouden energiailta on maksuton tapahtuma, jossa saat muun muassa vinkkejä tulevalle lämmityskaudelle.

Seminaarinkatu suljetaan liikenteeltä maanantaina 21.8. illalla ja tie avataan toisen kaistan osalta liikenteelle 24.8. illalla.

  Myrsky aiheutti Rauman Energia Sähköverkon verkkoalueella useita keskijänniteverkon vikoja Haapasaaressa ja saaristossa tiistaina 8.8.…