TOIMII. on Rauman Energian uusi asiakaslehti

TOIMII.-lehden numero 1/2022 näyttää tältä.

Rauman Energian uusi TOIMII.-niminen asiakaslehti jaetaan Raumalla noin 17 000 kotitalouteen huhtikuun alussa. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se kuuluu Omavoima Oy:n osakasyhtiöiden yhteiseen lehtikonseptiin. Seuraavat numerot ilmestyvät kesäkuussa, syyskuussa ja marraskuussa.

Lehdestä lisätietoja ja näköislehti luettavissa täältä.

Ajankohtaista

Helikopteritarkastukset suoritetaan Rauman Energia Sähköverkon ja Vakka-Suomen Voiman alueilla kahden viikon aikana alkaen maanantaina 29.8.2022.

Rauman ydinkeskustaan valmistuneessa As Oy Rauman Loistossa nautitaan kesän kuumimmilla helteillä sopivasta viileydestä. Kaupungin ensimmäinen uutta teknologiaa hyödyntävä kiinteistökohtainen jäähdytys viilentää uudiskohteen asuntoja lattialämmityksen kautta.

Eeva Kuusiston työpäivät asiakaspalveluvastaavana ovat monipuolisia. Ne sisältävät kohtaamisia niin asiakkaiden kuin työkaverien kanssa. Eevalle hyvä työyhteisö ja työkaverit ovat tärkeitä.

Haluaisimme kuulla asiakkaidemme mielipiteitä Toimii.-asiakaslehdestämme. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken ravintolalahjakortteja.