Tervetuloa uimaan Kaukon päivän kunniaksi!

Perjantaisen kaukon päivän kunniaksi Rauman Energia tarjoaa veloituksettoman uimahallikäynnin Rauman uimahallissa lauantaina 4.3.2023 klo 11–17.

Tarjoamme uimisen lomassa kahviossa kahvia, mehua ja pullaa. Tervetuloa polskimaan lämpimään veteen ja moikkaamaan Rauman Energian kaukolämmön väkeä!

Samanaikaisten uimarien määrä on rajoitettu hallin kapasiteetin mukaan.

Tiesithän, että Rauman uimahallin vesi lämpenee paikallisella ja ympäristöystävällisellä kaukolämmöllä. Toimii.

Ajankohtaista

Rauman Energia -konsernin liikevaihto kasvoi viime vuonna kuusi prosenttia 34,9 miljoonaan euroon, mutta liikevoitto laski 33 prosenttia 4,9 miljoonaan euroon ja tilikauden tulos oli 12,9 miljoonaa euroa tappiollinen.

Rauman Energian kaukolämmön yritys- ja taloyhtiöasiakkaiden on nyt mahdollista hankkia käyttöönsä 100-prosenttisesti vihreää kaukolämpöä.

Viime kuukausina on käyty valtavasti keskustelua energia-alan murroksesta. Asiakkaan näkökulmasta katsottuna muutos on ollut vieläkin pidempikestoista ja suurempaa kuin mistä yleisesti puhutaan.

Kaukolämmön uudet palvelut ovat löytäneet hyvin tiensä raumalaisten asiakkaiden luokse.

Palvelupäällikkö Taru Arponen huolehtii, että uudet sähköliittymät tulevat kytketyksi ajallaan ja asiakkaat saavat vastauksia sähkökysymyksiin.

Poikkeuksellinen energiavuosi, energiansäästötalkoot ja edellisvuotta alhaisempi lämpötila näkyvät selvästi Rauman Energian viime vuoden tilastoissa.

Rauman Energia lanseeraa uuden BioTakuun, joka on suunnattu kaukolämmön yritys- ja taloyhtiöasiakkaille.

Sähköpula tulee, jos sähköä käytetään enemmän kuin sitä tuotetaan tai tuodaan. Tällöin sähkön kulutusta joudutaan rajoittamaan, jotta sähköjärjestelmä ei kaadu.