Tervetuloa uimaan Kaukon päivän kunniaksi!

Perjantaisen kaukon päivän kunniaksi Rauman Energia tarjoaa veloituksettoman uimahallikäynnin Rauman uimahallissa lauantaina 4.3.2023 klo 11–17.

Tarjoamme uimisen lomassa kahviossa kahvia, mehua ja pullaa. Tervetuloa polskimaan lämpimään veteen ja moikkaamaan Rauman Energian kaukolämmön väkeä!

Samanaikaisten uimarien määrä on rajoitettu hallin kapasiteetin mukaan.

Tiesithän, että Rauman uimahallin vesi lämpenee paikallisella ja ympäristöystävällisellä kaukolämmöllä. Toimii.

Ajankohtaista

Rauman kaupunki jakaa heijastimia perjantaiaamuna 29.9. klo 7.45 alkaen keskustan alueella. Myös Rauman Energian maskotti Anssi Kaapelikela osallistuu tempaukseen ja jakaa heijastimia Kaunisjärvenkadun ja Porintien risteyksen ympäristössä.

Toimii.-kivi on nyt laitettu kiertämään ja Poroholman Rantatalon Toni Järvinen on ensimmäinen kiven saaja.

Rakennuttamispäällikkö Petteri Ojanperän työ on mielekästä ja vaihtelevaa. Käynnissä on useita sähköverkon rakennustyömaita, joiden tilaaminen ja valvonta kuuluvat hänen työtehtäviinsä.

Kairakatu 4:ssä työskennellään joka päivä toimivan raumalaisten arjen eteen. Koostimme tähän juttuun esimerkkejä, miten Rauman Energia näkyy raumalaisten elämässä.

Kiinteistönomistajille on tarjolla useita uusia tukimuotoja, joilla he voivat olla mukana energiatalkoissa ja luoda samalla sekä puhtaampaa huomista että taloudellista säästöä.

Rauman kaukolämpö on Suomen halvimpia ja vertailussa myös muihin lämmitysjärjestelmiin kaukolämpö on säilyttänyt johtavan markkina-asemansa.

Kotitalouden energiailta on maksuton tapahtuma, jossa saat muun muassa vinkkejä tulevalle lämmityskaudelle.

Seminaarinkatu suljetaan liikenteeltä maanantaina 21.8. illalla ja tie avataan toisen kaistan osalta liikenteelle 24.8. illalla.