Rauman Energia vaihtaa kaukolämpömittareita

Rauman Energia, kaukolämpö
Mittareiden asentajat liikkuvat Rauman Energian vaatteissa ja Rauman Energian logoilla varustetuilla autoilla. (Kuva: Elmeri Elo)

Rauman Energia vaihtaa kaukolämmön mittareita syksyn ja tulevan talven aikana koko kaukolämpöverkon alueella. Mittareiden vaihto koskee satoja Rauman Energian kaukolämpöasiakkaita. Vanhentuneet mittarit uusitaan ja vaihtotyö suoritetaan arkisin kello 8-16 välisenä aikana.

Mittareiden asentajat liikkuvat Rauman Energian vaatteissa ja Rauman Energian logoilla varustetuilla autoilla.

Työaika kohteessa on tapauskohtainen. Yleensä lämpökatko kestää muutaman minuutin.

Mittareiden vaihto ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

Ajankohtaista

Rauman Energia Sähköverkon Aittakarin puistomuuntamo sai toukokuussa aivan uuden ilmeen, kun seinät putsattiin ja niihin maalattiin Taivaan juuret -niminen seinämaalaus.

Yksi näkyvimmistä työmaista alkaa toukokuun alkupuolella, kun Rauman kaupungin vesihuoltosaneerauksen yhteydessä rakennetaan uutta kaukolämmön runkoverkkoa Luoteisväylän ja Kappelinluhdankadun varrella.

Rauman Energia Sähköverkko on julkaissut sähkäverkon kehittämissuunnitelman. Se on yleisön nähtävillä ja kommentoitavissa 16. kesäkuuta asti.

Sähköverkon saneerausta tehdään kesän aikana useissa paikoissa keskustan tuntumassa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.