Rauman Energia vaihtaa kaukolämpömittareita

Rauman Energia, kaukolämpö
Mittareiden asentajat liikkuvat Rauman Energian vaatteissa ja Rauman Energian logoilla varustetuilla autoilla. (Kuva: Elmeri Elo)

Rauman Energia vaihtaa kaukolämmön mittareita syksyn ja tulevan talven aikana koko kaukolämpöverkon alueella. Mittareiden vaihto koskee satoja Rauman Energian kaukolämpöasiakkaita. Vanhentuneet mittarit uusitaan ja vaihtotyö suoritetaan arkisin kello 8-16 välisenä aikana.

Mittareiden asentajat liikkuvat Rauman Energian vaatteissa ja Rauman Energian logoilla varustetuilla autoilla.

Työaika kohteessa on tapauskohtainen. Yleensä lämpökatko kestää muutaman minuutin.

Mittareiden vaihto ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

Ajankohtaista

Rakennuttamispäällikkö Eetu Järvenpään työnkuva on monipuolinen, kun hän työskentelee kaukolämpöliittymien ja niihin liittyvien työvaiheiden parissa. Kotona odottaa työpäivien jälkeen 1- ja 2-vuotiaat lapset.

Raum Rome Paris -logo tulee vastaan tasaiseen tahtiin erilaisissa yhteyksissä luoden myönteistä Rauma-kuvaa.

Rauman Energian Lungi-palvelukokonaisuus on käytössä useissa raumalaisissa kodeissa ja taloyhtiöissä. Myös yhä useampi yritys on päättänyt ottaa Lungisti palvelulla, joka tuo säästöjen lisäksi helppoutta, mukavuutta ja mielenrauhaa.

"Sähkönsiirto on laskenut asiakkaiden energiansäästötoimien ansiosta ja tuotantoa on lisätty verkkoon ennätysmäärät aiempiin vuosiin verrattuna. Samalla kiinnostus energia-asioita kohtaan on suurempaa kuin ehkä koskaan ennen."

Koostimme artikkeliin tietoa, mitä uuden Online-palvelun käyttöönotto tarkoittaa Rauman Energian asiakkaille.

"Energiayhteisön voivat perustaa esimerkiksi taloyhtiön osakkaat enemmistöpäätöksellä. Omaa energiantuotantoa saadaan hyödynnettyä monipuolisemmin, kun kiinteistö ei pysty hyödyntämään kaikkea tuotettua sähköä."

"Rauman ravintolan kaukolämpötekniikka liitettiin Lungiin kiinteistön saneerauksen yhteydessä alkuvuonna 2020. Liittäminen kävi helposti, ja samalla muukin kiinteistötekniikka kytkettiin kyseiseen valvontatyökaluun."

ILO-rahasto yhdessä Rauman Energian kanssa tarjoaa veloituksettoman uimahallikäynnin ja pellehyppynäytöksiä Rauman uimahallissa sunnuntaina 19.11.2023.