Rauman Energia mahdollistamassa koko perheen vesikarnevaalia

ILO energiaa - Koko perheen maksuton vesikarnevaali järjestetään Rauman uimahallissa sunnuntaina 19.11.2023.

ILO-rahasto yhdessä Rauman Energian kanssa tarjoaa veloituksettoman uimahallikäynnin ja pellehyppynäytöksiä Rauman uimahallissa.

Karnevaalitunnelmaa on ilmassa, kun tunnettu pellehyppääjä Jerobeam Salakyttä tiimeineen valloittaa hyppyaltaan lähes 15 vuoden tauon jälkeen.

Päivän aikana nähdään kaksi pellehyppynäytöstä ja näytösten välissä Salakyttä-tiimi pitää pellehyppykoulua innokkaille pikkupelleille. Eli taattua pellehyppyhassuttelua koko perheelle.

  • Pellehyppynäytökset klo 12 ja klo 15.
  • Uimarit voivat seurata esityksiä kätevästi altailta käsin. Erillistä lippuvarausta ei tarvita.
  • Pellehyppynäytöksiä on mahdollista seurata myös katsomosta. Katsomoon on varattu paikka 150 nopeimmalle/näytös.
  • Pellehyppynäytöksen liput noudettavissa maksutta uimahallin kassalta 9.11 alkaen (max. 5kpl/hlö)

#Toimii.

Ajankohtaista

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.

Talouspäällikkö Taina Lehtihalme on työskennellyt Rauman Energialla lähes 30 vuotta monenlaisissa taloushallinnon tehtävissä. Talouspäällikkönä hän huolehtii myös henkilöstöhallinnosta, mikä tuo mieleistä vaihtelua työpäiviin.

Listasimme Rauman Energian palveluja, joiden avulla taloyhtiöissä voidaan varmistaa yhä parempi asumismukavuus ja energiatehokkuus.

"Tuntihintojen vaihtelu on tullut sähkömarkkinoille jäädäkseen", kirjoittaa Omavoiman riskienhallintapäällikkö Marko Kuittinen.

"Lungi-palvelu mahdollistaa minulle sen, että tiedän isännöimieni kohteiden lämmityksen olevan jatkuvassa valvonnassa ja pystyn itsekin tarvittaessa tekemään etänä pieniä säätöjä lämmitykseen", Janne Kuusisto sanoo.