Rauman Energia mahdollistamassa koko perheen vesikarnevaalia

ILO energiaa - Koko perheen maksuton vesikarnevaali järjestetään Rauman uimahallissa sunnuntaina 19.11.2023.

ILO-rahasto yhdessä Rauman Energian kanssa tarjoaa veloituksettoman uimahallikäynnin ja pellehyppynäytöksiä Rauman uimahallissa.

Karnevaalitunnelmaa on ilmassa, kun tunnettu pellehyppääjä Jerobeam Salakyttä tiimeineen valloittaa hyppyaltaan lähes 15 vuoden tauon jälkeen.

Päivän aikana nähdään kaksi pellehyppynäytöstä ja näytösten välissä Salakyttä-tiimi pitää pellehyppykoulua innokkaille pikkupelleille. Eli taattua pellehyppyhassuttelua koko perheelle.

  • Pellehyppynäytökset klo 12 ja klo 15.
  • Uimarit voivat seurata esityksiä kätevästi altailta käsin. Erillistä lippuvarausta ei tarvita.
  • Pellehyppynäytöksiä on mahdollista seurata myös katsomosta. Katsomoon on varattu paikka 150 nopeimmalle/näytös.
  • Pellehyppynäytöksen liput noudettavissa maksutta uimahallin kassalta 9.11 alkaen (max. 5kpl/hlö)

#Toimii.

Ajankohtaista

Rakennuttamispäällikkö Eetu Järvenpään työnkuva on monipuolinen, kun hän työskentelee kaukolämpöliittymien ja niihin liittyvien työvaiheiden parissa. Kotona odottaa työpäivien jälkeen 1- ja 2-vuotiaat lapset.

Raum Rome Paris -logo tulee vastaan tasaiseen tahtiin erilaisissa yhteyksissä luoden myönteistä Rauma-kuvaa.

Rauman Energian Lungi-palvelukokonaisuus on käytössä useissa raumalaisissa kodeissa ja taloyhtiöissä. Myös yhä useampi yritys on päättänyt ottaa Lungisti palvelulla, joka tuo säästöjen lisäksi helppoutta, mukavuutta ja mielenrauhaa.

"Sähkönsiirto on laskenut asiakkaiden energiansäästötoimien ansiosta ja tuotantoa on lisätty verkkoon ennätysmäärät aiempiin vuosiin verrattuna. Samalla kiinnostus energia-asioita kohtaan on suurempaa kuin ehkä koskaan ennen."

Koostimme artikkeliin tietoa, mitä uuden Online-palvelun käyttöönotto tarkoittaa Rauman Energian asiakkaille.

"Energiayhteisön voivat perustaa esimerkiksi taloyhtiön osakkaat enemmistöpäätöksellä. Omaa energiantuotantoa saadaan hyödynnettyä monipuolisemmin, kun kiinteistö ei pysty hyödyntämään kaikkea tuotettua sähköä."

"Rauman ravintolan kaukolämpötekniikka liitettiin Lungiin kiinteistön saneerauksen yhteydessä alkuvuonna 2020. Liittäminen kävi helposti, ja samalla muukin kiinteistötekniikka kytkettiin kyseiseen valvontatyökaluun."

ILO-rahasto yhdessä Rauman Energian kanssa tarjoaa veloituksettoman uimahallikäynnin ja pellehyppynäytöksiä Rauman uimahallissa sunnuntaina 19.11.2023.