Kaukolämpöverkossa yöllä häiriö – lämmönjakelu palautunut normaaliksi

Rauman Energian kaukolämpöjärjestelmässä ilmaantui torstain ja perjantain välisenä yönä tekninen vika, joka johtui Rauman Biovoiman lämmöntuotannossa sattuneesta automaatiojärjestelmän häiriöstä. Vika saattoi aiheuttaa perjantaiaamulla ongelmia lämpimän käyttöveden saannissa kaukolämpöverkon alueella.

Lämmönjakelu on perjantaiaamun jälkeen palautunut ripeiden korjaustoimenpiteiden ja varavoiman avulla normaaliin tilaan. Rauman Biovoiman korjaustoimenpiteet ovat edenneet suunnitellusti ja biokattilat ovat tulossa käyttöön arvion mukaan perjantain ja lauantain aikana.

Rauman Energia pahoittelee häiriöstä aiheutunutta haittaa.

Uutinen päivitetty 5.1. klo 15:10

Ajankohtaista

"Lungi-palvelu mahdollistaa minulle sen, että tiedän isännöimieni kohteiden lämmityksen olevan jatkuvassa valvonnassa ja pystyn itsekin tarvittaessa tekemään etänä pieniä säätöjä lämmitykseen", Janne Kuusisto sanoo.

Koostimme tämän uutisen yhteyteen Usein kysytyt kysymykset -osion, joka antaa vastauksia koskien tehonrajoitustoimintoa.

Pysähdy Rauman Energian Pop up -teltalle nuotion äärelle nauttimaan mehusta ja vaahtokarkeista.

Rauman Energian kaukolämpöjärjestelmässä ilmaantui torstain ja perjantain välisenä yönä tekninen vika, joka johtui Rauman Biovoiman lämmöntuo…

Kyseessä on merkittävä alennus Rauman Energia Sähköverkon asiakkaille, sillä tämän talven alennuksen kokonaisvaikutus on yli miljoona euroa.

Rauman Energia on EPV Energian osakkaana mukana investoimassa uuteen merkittävän kokoluokan aurinvoimapuistoon Lapualle.

Keskustan länsipuolella aiheutui sähkökatko torstai-illalla seitsemän jälkeen noin 2500 asiakkaalle.

Asiakaspalvelu palvelee jouluviikolla normaalisti torstaihin 21. joulukuuta asti. Perjantaina 22. joulukuuta asiakaspalvelupiste on suljettu ja puhelinpalvelu palvelee kello 16 asti.