Karvatin sähkökaapeli rikki, korjaustoimet alkavat

Karvatin saareen menevä sähkökaapeli on rikki ja vikapaikka on veden alla. Rauman Energia Sähköverkko ryhtyy korjaustoimiin viikon 12 loppupuolella.

Perjantaina on tarkoitus levittää uusi kaapeli jään päälle ja ryhtyä sahaamaan jäähän railoa kaapelin upottamisen mahdollistamiseksi.

Jäähän tehdään muutaman kymmenen sentin levyinen railo. Rauman Energia Sähköverkko pyytää huomioimaan, että jään rikkominen muuttaa työalueen jääolosuhteita nopeasti.

Ajankohtaista

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.

Talouspäällikkö Taina Lehtihalme on työskennellyt Rauman Energialla lähes 30 vuotta monenlaisissa taloushallinnon tehtävissä. Talouspäällikkönä hän huolehtii myös henkilöstöhallinnosta, mikä tuo mieleistä vaihtelua työpäiviin.

Listasimme Rauman Energian palveluja, joiden avulla taloyhtiöissä voidaan varmistaa yhä parempi asumismukavuus ja energiatehokkuus.

"Tuntihintojen vaihtelu on tullut sähkömarkkinoille jäädäkseen", kirjoittaa Omavoiman riskienhallintapäällikkö Marko Kuittinen.

"Lungi-palvelu mahdollistaa minulle sen, että tiedän isännöimieni kohteiden lämmityksen olevan jatkuvassa valvonnassa ja pystyn itsekin tarvittaessa tekemään etänä pieniä säätöjä lämmitykseen", Janne Kuusisto sanoo.