BioTakuulla 100-prosenttisesti vihreä kaukolämpö yrityksille ja taloyhtiöille

Rauman Energia lanseeraa alkuvuodesta 2023 yrityksille ja taloyhtiöille suunnatun kaukolämmön BioTakuun, 100-prosenttisesti vihreän kaukolämmön.

Tuote takaa käyttäjälleen, että lämpö on tuotettu sataprosenttisesti uusiutuvilla energialähteillä. BioTakuun käyttö pienentää yrityksen tai taloyhtiön hiilijalanjälkeä päästöjen osalta välittömästi ja se on varmennettu alkuperätakuilla.

BioTakuun käyttöönotto ei vaadi investointeja tai muutostöitä, vaan nykyinen kaukolämpöasiakas voi tilata tuotteen helposti alla olevalla lomakkeella ja sen tilaaja saa BioTakuu-sertifikaatin.

Hiilineutraali lämpö on yritysten ja taloyhtiöiden ilmastoteko luonnon ja tulevaisuuden puolesta.

BioTakuu-tuote on ostettavissa käyttöön vuoden 2023 alusta lähtien:

  • Hinta 1,2 €/MWh (+alv 24 %)
Rauman Energian BioTakuu-kaukolämpö tuotetaan Rauman Biovoimassa.

Ajankohtaista

Rakennuttamispäällikkö Eetu Järvenpään työnkuva on monipuolinen, kun hän työskentelee kaukolämpöliittymien ja niihin liittyvien työvaiheiden parissa. Kotona odottaa työpäivien jälkeen 1- ja 2-vuotiaat lapset.

Raum Rome Paris -logo tulee vastaan tasaiseen tahtiin erilaisissa yhteyksissä luoden myönteistä Rauma-kuvaa.

Rauman Energian Lungi-palvelukokonaisuus on käytössä useissa raumalaisissa kodeissa ja taloyhtiöissä. Myös yhä useampi yritys on päättänyt ottaa Lungisti palvelulla, joka tuo säästöjen lisäksi helppoutta, mukavuutta ja mielenrauhaa.

"Sähkönsiirto on laskenut asiakkaiden energiansäästötoimien ansiosta ja tuotantoa on lisätty verkkoon ennätysmäärät aiempiin vuosiin verrattuna. Samalla kiinnostus energia-asioita kohtaan on suurempaa kuin ehkä koskaan ennen."

Koostimme artikkeliin tietoa, mitä uuden Online-palvelun käyttöönotto tarkoittaa Rauman Energian asiakkaille.

"Energiayhteisön voivat perustaa esimerkiksi taloyhtiön osakkaat enemmistöpäätöksellä. Omaa energiantuotantoa saadaan hyödynnettyä monipuolisemmin, kun kiinteistö ei pysty hyödyntämään kaikkea tuotettua sähköä."

"Rauman ravintolan kaukolämpötekniikka liitettiin Lungiin kiinteistön saneerauksen yhteydessä alkuvuonna 2020. Liittäminen kävi helposti, ja samalla muukin kiinteistötekniikka kytkettiin kyseiseen valvontatyökaluun."

ILO-rahasto yhdessä Rauman Energian kanssa tarjoaa veloituksettoman uimahallikäynnin ja pellehyppynäytöksiä Rauman uimahallissa sunnuntaina 19.11.2023.