BioTakuulla 100-prosenttisesti vihreä kaukolämpö yrityksille ja taloyhtiöille

Rauman Energia lanseeraa alkuvuodesta 2023 yrityksille ja taloyhtiöille suunnatun kaukolämmön BioTakuun, 100-prosenttisesti vihreän kaukolämmön.

Tuote takaa käyttäjälleen, että lämpö on tuotettu sataprosenttisesti uusiutuvilla energialähteillä. BioTakuun käyttö pienentää yrityksen tai taloyhtiön hiilijalanjälkeä päästöjen osalta välittömästi ja se on varmennettu alkuperätakuilla.

BioTakuun käyttöönotto ei vaadi investointeja tai muutostöitä, vaan nykyinen kaukolämpöasiakas voi tilata tuotteen helposti alla olevalla lomakkeella ja sen tilaaja saa BioTakuu-sertifikaatin.

Hiilineutraali lämpö on yritysten ja taloyhtiöiden ilmastoteko luonnon ja tulevaisuuden puolesta.

BioTakuu-tuote on ostettavissa käyttöön vuoden 2023 alusta lähtien:

  • Hinta 1,2 €/MWh (+alv 24 %)
Rauman Energian BioTakuu-kaukolämpö tuotetaan Rauman Biovoimassa.

Ajankohtaista

Rauman Biovoiman biovoimalaitoksella on meneillään poikkeuksellisen laaja vuosihuolto, jolla varmistetaan tulevien talvien häiriötöntä tuotantoa.

Rauman Energian ja Rauman Energia Sähköverkon asiakaspalvelunumero ja vikapalvelunumero uudistuvat.

Kiinteistönomistajille on tarjolla useita uusia tukimuotoja, joilla he voivat olla mukana energiatalkoissa ja luoda samalla sekä puhtaampaa huomista että taloudellista säästöä.

Rauman Energia Oy laajentaa Sukkela-valokuitunsa saatavuutta Haapasaaressa Otanmaantien ja Sokertopantien alueilla kesän 2023 aikana.

Päivityksessä mittarit ohjelmoidaan toimittamaan tuntisarjan sijasta 15 minuutin mittaussarjaa.

Rauman Energia -konsernin liikevaihto kasvoi viime vuonna kuusi prosenttia 34,9 miljoonaan euroon, mutta liikevoitto laski 33 prosenttia 4,9 miljoonaan euroon ja tilikauden tulos oli 12,9 miljoonaa euroa tappiollinen.

Rauman Energian kaukolämmön yritys- ja taloyhtiöasiakkaiden on nyt mahdollista hankkia käyttöönsä 100-prosenttisesti vihreää kaukolämpöä.

Viime kuukausina on käyty valtavasti keskustelua energia-alan murroksesta. Asiakkaan näkökulmasta katsottuna muutos on ollut vieläkin pidempikestoista ja suurempaa kuin mistä yleisesti puhutaan.