BioTakuulla 100-prosenttisesti vihreä kaukolämpö yrityksille ja taloyhtiöille

Rauman Energia lanseeraa alkuvuodesta 2023 yrityksille ja taloyhtiöille suunnatun kaukolämmön BioTakuun, 100-prosenttisesti vihreän kaukolämmön.

Tuote takaa käyttäjälleen, että lämpö on tuotettu sataprosenttisesti uusiutuvilla energialähteillä. BioTakuun käyttö pienentää yrityksen tai taloyhtiön hiilijalanjälkeä päästöjen osalta välittömästi ja se on varmennettu alkuperätakuilla.

BioTakuun käyttöönotto ei vaadi investointeja tai muutostöitä, vaan nykyinen kaukolämpöasiakas voi tilata tuotteen helposti alla olevalla lomakkeella ja sen tilaaja saa BioTakuu-sertifikaatin.

Hiilineutraali lämpö on yritysten ja taloyhtiöiden ilmastoteko luonnon ja tulevaisuuden puolesta.

BioTakuu-tuote on ostettavissa käyttöön vuoden 2023 alusta lähtien:

  • Hinta 1,2 €/MWh (+alv 24 %)
Rauman Energian BioTakuu-kaukolämpö tuotetaan Rauman Biovoimassa.

Ajankohtaista

Rauman Energia Sähköverkon Aittakarin puistomuuntamo sai toukokuussa aivan uuden ilmeen, kun seinät putsattiin ja niihin maalattiin Taivaan juuret -niminen seinämaalaus.

Yksi näkyvimmistä työmaista alkaa toukokuun alkupuolella, kun Rauman kaupungin vesihuoltosaneerauksen yhteydessä rakennetaan uutta kaukolämmön runkoverkkoa Luoteisväylän ja Kappelinluhdankadun varrella.

Rauman Energia Sähköverkko on julkaissut sähkäverkon kehittämissuunnitelman. Se on yleisön nähtävillä ja kommentoitavissa 16. kesäkuuta asti.

Sähköverkon saneerausta tehdään kesän aikana useissa paikoissa keskustan tuntumassa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.