Astetta alemmas on näkynyt Raumallakin

Astetta alemmas -energiansäästökampanja kannusti viime syksystä lähtien säästämään sähkönkulutuksessa. Suomalaiset osallistuivat säästötalkoisiin ahkerasti, mikä näkyy kulutuksessa. Rauman Energia Sähköverkon alueella on tänä vuonna kulutettu sähköä kymmenisen prosenttia viime vuotta vähemmän, mikä on linjassa koko maan tilastojen kanssa.

Talvella 2022-2023 kampanja tavoitteli, että suomalaiset tekevät konkreettisia ja nopeasti tehoavia energiansäästötekoja. Tavoitteena oli vähentää energiankulutusta koko yhteiskunnassa; kodeissa ja taloyhtiöissä, yrityksissä, kunnissa, järjestöissä ja oppilaitoksissa.

Energiasäästöviikon yhteydessä palataan taas aiheen pariin. Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa vietetään 9.–15.10.2023 ja Rauman Energia on kampanjoinnissa mukana viestimällä energiavinkkejä sosiaalisen median kanavissaan.

Lisätietoja kampanjasta: www.astettaalemmas.fi

Ajankohtaista

Rauman Energia Sähköverkon Aittakarin puistomuuntamo sai toukokuussa aivan uuden ilmeen, kun seinät putsattiin ja niihin maalattiin Taivaan juuret -niminen seinämaalaus.

Yksi näkyvimmistä työmaista alkaa toukokuun alkupuolella, kun Rauman kaupungin vesihuoltosaneerauksen yhteydessä rakennetaan uutta kaukolämmön runkoverkkoa Luoteisväylän ja Kappelinluhdankadun varrella.

Rauman Energia Sähköverkko on julkaissut sähkäverkon kehittämissuunnitelman. Se on yleisön nähtävillä ja kommentoitavissa 16. kesäkuuta asti.

Sähköverkon saneerausta tehdään kesän aikana useissa paikoissa keskustan tuntumassa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.