Astetta alemmas on näkynyt Raumallakin

Astetta alemmas -energiansäästökampanja kannusti viime syksystä lähtien säästämään sähkönkulutuksessa. Suomalaiset osallistuivat säästötalkoisiin ahkerasti, mikä näkyy kulutuksessa. Rauman Energia Sähköverkon alueella on tänä vuonna kulutettu sähköä kymmenisen prosenttia viime vuotta vähemmän, mikä on linjassa koko maan tilastojen kanssa.

Talvella 2022-2023 kampanja tavoitteli, että suomalaiset tekevät konkreettisia ja nopeasti tehoavia energiansäästötekoja. Tavoitteena oli vähentää energiankulutusta koko yhteiskunnassa; kodeissa ja taloyhtiöissä, yrityksissä, kunnissa, järjestöissä ja oppilaitoksissa.

Energiasäästöviikon yhteydessä palataan taas aiheen pariin. Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa vietetään 9.–15.10.2023 ja Rauman Energia on kampanjoinnissa mukana viestimällä energiavinkkejä sosiaalisen median kanavissaan.

Lisätietoja kampanjasta: www.astettaalemmas.fi

Ajankohtaista

Rakennuttamispäällikkö Eetu Järvenpään työnkuva on monipuolinen, kun hän työskentelee kaukolämpöliittymien ja niihin liittyvien työvaiheiden parissa. Kotona odottaa työpäivien jälkeen 1- ja 2-vuotiaat lapset.

Raum Rome Paris -logo tulee vastaan tasaiseen tahtiin erilaisissa yhteyksissä luoden myönteistä Rauma-kuvaa.

Rauman Energian Lungi-palvelukokonaisuus on käytössä useissa raumalaisissa kodeissa ja taloyhtiöissä. Myös yhä useampi yritys on päättänyt ottaa Lungisti palvelulla, joka tuo säästöjen lisäksi helppoutta, mukavuutta ja mielenrauhaa.

"Sähkönsiirto on laskenut asiakkaiden energiansäästötoimien ansiosta ja tuotantoa on lisätty verkkoon ennätysmäärät aiempiin vuosiin verrattuna. Samalla kiinnostus energia-asioita kohtaan on suurempaa kuin ehkä koskaan ennen."

Koostimme artikkeliin tietoa, mitä uuden Online-palvelun käyttöönotto tarkoittaa Rauman Energian asiakkaille.

"Energiayhteisön voivat perustaa esimerkiksi taloyhtiön osakkaat enemmistöpäätöksellä. Omaa energiantuotantoa saadaan hyödynnettyä monipuolisemmin, kun kiinteistö ei pysty hyödyntämään kaikkea tuotettua sähköä."

"Rauman ravintolan kaukolämpötekniikka liitettiin Lungiin kiinteistön saneerauksen yhteydessä alkuvuonna 2020. Liittäminen kävi helposti, ja samalla muukin kiinteistötekniikka kytkettiin kyseiseen valvontatyökaluun."

ILO-rahasto yhdessä Rauman Energian kanssa tarjoaa veloituksettoman uimahallikäynnin ja pellehyppynäytöksiä Rauman uimahallissa sunnuntaina 19.11.2023.