Anssi Kaapelikela jakaa heijastimia aamuliikenteessä

Valtakunnallista heijastinpäivää vietetään sunnuntaina 1.10. Teemapäivä muistuttaa heijastimen käytön tärkeydestä ja kannustaa näkymään pimeällä liikenteessä. Heijastinpäivä viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan. Rauman kaupunki ja Rauman Energia järjestävät heijastintempaukset kaupunkilaisten iloksi.

Rauman liikennetyöryhmä jakaa kaupunkilaisille heijastimia perjantaiaamuna klo 7.45 alkaen keskustan alueella. Myös Rauman Energian maskotti Anssi Kaapelikela osallistuu tempaukseen ja jakaa heijastimia Kaunisjärvenkadun ja Porintien risteyksen ympäristössä.

Lisäksi Palvelupiste Pyyrmanin läheisyyteen, Valtakadun varrella sijaitsevaan metalliaitaan ripustetaan perjantai-iltapäivän aikana heijastimia, joita ohikulkijat voivat ottaa mukaansa. Halutessaan aitaan saa tuoda myös omia heijastimia vapaaseen jakoon.

– Kannustamme raumalaisia huolehtimaan omasta ja kaverienkin turvallisuudesta. Riippuva heijastin tulee kiinnittää polven korkeudelle niin, että se pääsee vapaasti heilumaan. Useampia heijastimia käyttämällä jalankulkija erottuu liikenteessä aina paremmin, suunnittelupäällikkö Riikka Pajuoja sanoo.

Ajankohtaista

Rakennuttamispäällikkö Eetu Järvenpään työnkuva on monipuolinen, kun hän työskentelee kaukolämpöliittymien ja niihin liittyvien työvaiheiden parissa. Kotona odottaa työpäivien jälkeen 1- ja 2-vuotiaat lapset.

Raum Rome Paris -logo tulee vastaan tasaiseen tahtiin erilaisissa yhteyksissä luoden myönteistä Rauma-kuvaa.

Rauman Energian Lungi-palvelukokonaisuus on käytössä useissa raumalaisissa kodeissa ja taloyhtiöissä. Myös yhä useampi yritys on päättänyt ottaa Lungisti palvelulla, joka tuo säästöjen lisäksi helppoutta, mukavuutta ja mielenrauhaa.

"Sähkönsiirto on laskenut asiakkaiden energiansäästötoimien ansiosta ja tuotantoa on lisätty verkkoon ennätysmäärät aiempiin vuosiin verrattuna. Samalla kiinnostus energia-asioita kohtaan on suurempaa kuin ehkä koskaan ennen."

Koostimme artikkeliin tietoa, mitä uuden Online-palvelun käyttöönotto tarkoittaa Rauman Energian asiakkaille.

"Energiayhteisön voivat perustaa esimerkiksi taloyhtiön osakkaat enemmistöpäätöksellä. Omaa energiantuotantoa saadaan hyödynnettyä monipuolisemmin, kun kiinteistö ei pysty hyödyntämään kaikkea tuotettua sähköä."

"Rauman ravintolan kaukolämpötekniikka liitettiin Lungiin kiinteistön saneerauksen yhteydessä alkuvuonna 2020. Liittäminen kävi helposti, ja samalla muukin kiinteistötekniikka kytkettiin kyseiseen valvontatyökaluun."

ILO-rahasto yhdessä Rauman Energian kanssa tarjoaa veloituksettoman uimahallikäynnin ja pellehyppynäytöksiä Rauman uimahallissa sunnuntaina 19.11.2023.