Anssi Kaapelikela jakaa heijastimia aamuliikenteessä

Valtakunnallista heijastinpäivää vietetään sunnuntaina 1.10. Teemapäivä muistuttaa heijastimen käytön tärkeydestä ja kannustaa näkymään pimeällä liikenteessä. Heijastinpäivä viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan. Rauman kaupunki ja Rauman Energia järjestävät heijastintempaukset kaupunkilaisten iloksi.

Rauman liikennetyöryhmä jakaa kaupunkilaisille heijastimia perjantaiaamuna klo 7.45 alkaen keskustan alueella. Myös Rauman Energian maskotti Anssi Kaapelikela osallistuu tempaukseen ja jakaa heijastimia Kaunisjärvenkadun ja Porintien risteyksen ympäristössä.

Lisäksi Palvelupiste Pyyrmanin läheisyyteen, Valtakadun varrella sijaitsevaan metalliaitaan ripustetaan perjantai-iltapäivän aikana heijastimia, joita ohikulkijat voivat ottaa mukaansa. Halutessaan aitaan saa tuoda myös omia heijastimia vapaaseen jakoon.

– Kannustamme raumalaisia huolehtimaan omasta ja kaverienkin turvallisuudesta. Riippuva heijastin tulee kiinnittää polven korkeudelle niin, että se pääsee vapaasti heilumaan. Useampia heijastimia käyttämällä jalankulkija erottuu liikenteessä aina paremmin, suunnittelupäällikkö Riikka Pajuoja sanoo.

Ajankohtaista

Rauman Energia Sähköverkon Aittakarin puistomuuntamo sai toukokuussa aivan uuden ilmeen, kun seinät putsattiin ja niihin maalattiin Taivaan juuret -niminen seinämaalaus.

Yksi näkyvimmistä työmaista alkaa toukokuun alkupuolella, kun Rauman kaupungin vesihuoltosaneerauksen yhteydessä rakennetaan uutta kaukolämmön runkoverkkoa Luoteisväylän ja Kappelinluhdankadun varrella.

Rauman Energia Sähköverkko on julkaissut sähkäverkon kehittämissuunnitelman. Se on yleisön nähtävillä ja kommentoitavissa 16. kesäkuuta asti.

Sähköverkon saneerausta tehdään kesän aikana useissa paikoissa keskustan tuntumassa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.