Anna kiven kiertää: Toni Järvinen, Poroholman Rantatalo

Tästä on kyse
Tuotteet, palvelut, värit, logot ja sukupolvetkin vaihtuvat, mutta Rauman Energian tärkein lupaus pysyy. “TOIMII.” on kiveen hakattu ja sen myötä laitamme kiven kiertämään. Kivi luovutetaan neljä kertaa vuodessa ihmiselle tai taholle, joka omalta osaltaan nostaa Rauma-fiilistä ja pitää huolta, että kaupunkimme toimii. Rauman Energia valitsee yhdessä kiven saajan kanssa, minne kivi seuraavaksi kiertää.

Toni Järvinen Poroholman Rantatalolla Toimii.-kivi kädessään.

Karibian ja Miamin sekoitus

Syksyn 2023 kiven saaja
Toni Järvinen, Poroholman Rantatalo

Perustelut
Mr. Beach House eli Protonin Toni on luonut Raumalle Karibian ja Miamin sekoituksen, jota kaupungissamme vierailevat matkailijat kuvaavat ahkerasti ja jakavat iloista Rauma-kuvaa eteenpäin. Kerrassaan mainiota työtä koko kaupungin imagon hyväksi.

Toni Järvinen istahtaa kahvikuppi kädessään Poroholman Rantatalon pöytään ja kuulee taustat Rauman Energian uudesta Anna kiven kiertää -kampanjasta sekä kiven ensimmäisestä saajasta.

"Nöyrät kiitokset, kylläpäs tällainen tunnustus tuntuu hyvältä. Hienoa, että Rantatalon merkitystä tässä kaupungissa arvostetaan, “Protoni” kiittelee kivenmurikkaa pyöritellessään."

Poroholman Rantatalon sosiaalisen median kanavat hehkuvat kesäistä tunnelmaa ja ovat omiaan houkuttelemaan väkeä Raumalle. Oman osansa Rauma-markkinoinnista hoitavat ihmiset, jotka paikalle saapuvat.

"Moni asiakas tykkää kuvailla tässä ja laittaa niitä sitten omaan someen terveisinä Raumalta. Vastikään oli yksi asiakas Hankasalmelta ja hän totesi, että ihan kuin olisi ulkomailla", Järvinen kertoo.

Rantatalolle on syntynyt aivan omanlainen rantatunnelma. Hieno miljöö ja komeat auringonlaskut luovat hyvät puitteet.

"Spesiaali miljöö yhdistettynä pieneen kekseliäisyyteen on hyvä yhdistelmä. Täällä on positiivinen pöhinä, jota ei todellakaan ole ostettu rahalla. Olen päätirehtööri, mutta olen saanut ideointiin ja toteutukseen vuosien varrella monilta apuja. Yhteistuumin tästä on tällainen rakentunut", Järvinen jakaa kiitosta ympärilleen.

Ideana oli perustaa “rennonletkeä rantabaari” ja se Rantatalossa todella toteutuu.

"Ekaksi päätettiin, että väriä tänne ainakin tarvitaan. Sitten kerättiin kaikki alueelta löytyneet laudat ja ryhdyttiin rakentelemaan. Siihen sopiva musiikki ja palvelutarjonta päälle, niin ollaan jo aika pitkällä."

Järvinen on erityisen mielissään siitä, että rento rantameininki vetää monenlaisia asiakkaita.

"Yleensä ravintoloilla on jokin tietynlainen asiakasprofiili, mutta meillä ei ole. Täällä käy kaikki duunareista pankinjohtajiin, osa fiinimmin pukeutuneina ja osa uikkareissa. Kaikki sopivat tähän tunnelmaan juuri sellaisina kuin ovat."

Ajankohtaista

Yksi näkyvimmistä työmaista alkaa toukokuun alkupuolella, kun Rauman kaupungin vesihuoltosaneerauksen yhteydessä rakennetaan uutta kaukolämmön runkoverkkoa Luoteisväylän ja Kappelinluhdankadun varrella.

Rauman Energia Sähköverkko on julkaissut sähkäverkon kehittämissuunnitelman. Se on yleisön nähtävillä ja kommentoitavissa 16. kesäkuuta asti.

Sähköverkon saneerausta tehdään kesän aikana useissa paikoissa keskustan tuntumassa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Rauman Energia -konsernin vuosi 2023 sujui monilta osin yli ennakko-odotusten.

Rauman Energia Sähköverkko tiedottaa, että työt rikkoutuneen sähkökaapelin alueella alkavat viikon 12 aikana.

Tervetuloa Rauman Energian taloyhtiöpäättäjille suunnattuun pizzailtaan, josta saatte ratkaisuja taloyhtiönne toimivaan tulevaisuuteen.

Satu Saarinen tuo Rauman hyviä puolia esiin aktiivisesti omissa verkostoissaan.

Talouspäällikkö Taina Lehtihalme on työskennellyt Rauman Energialla lähes 30 vuotta monenlaisissa taloushallinnon tehtävissä. Talouspäällikkönä hän huolehtii myös henkilöstöhallinnosta, mikä tuo mieleistä vaihtelua työpäiviin.