Anna kiven kiertää: Toni Järvinen, Poroholman Rantatalo

Tästä on kyse
Tuotteet, palvelut, värit, logot ja sukupolvetkin vaihtuvat, mutta Rauman Energian tärkein lupaus pysyy. “TOIMII.” on kiveen hakattu ja sen myötä laitamme kiven kiertämään. Kivi luovutetaan neljä kertaa vuodessa ihmiselle tai taholle, joka omalta osaltaan nostaa Rauma-fiilistä ja pitää huolta, että kaupunkimme toimii. Rauman Energia valitsee yhdessä kiven saajan kanssa, minne kivi seuraavaksi kiertää.

Toni Järvinen Poroholman Rantatalolla Toimii.-kivi kädessään.

Karibian ja Miamin sekoitus

Syksyn 2023 kiven saaja
Toni Järvinen, Poroholman Rantatalo

Perustelut
Mr. Beach House eli Protonin Toni on luonut Raumalle Karibian ja Miamin sekoituksen, jota kaupungissamme vierailevat matkailijat kuvaavat ahkerasti ja jakavat iloista Rauma-kuvaa eteenpäin. Kerrassaan mainiota työtä koko kaupungin imagon hyväksi.

Toni Järvinen istahtaa kahvikuppi kädessään Poroholman Rantatalon pöytään ja kuulee taustat Rauman Energian uudesta Anna kiven kiertää -kampanjasta sekä kiven ensimmäisestä saajasta.

"Nöyrät kiitokset, kylläpäs tällainen tunnustus tuntuu hyvältä. Hienoa, että Rantatalon merkitystä tässä kaupungissa arvostetaan, “Protoni” kiittelee kivenmurikkaa pyöritellessään."

Poroholman Rantatalon sosiaalisen median kanavat hehkuvat kesäistä tunnelmaa ja ovat omiaan houkuttelemaan väkeä Raumalle. Oman osansa Rauma-markkinoinnista hoitavat ihmiset, jotka paikalle saapuvat.

"Moni asiakas tykkää kuvailla tässä ja laittaa niitä sitten omaan someen terveisinä Raumalta. Vastikään oli yksi asiakas Hankasalmelta ja hän totesi, että ihan kuin olisi ulkomailla", Järvinen kertoo.

Rantatalolle on syntynyt aivan omanlainen rantatunnelma. Hieno miljöö ja komeat auringonlaskut luovat hyvät puitteet.

"Spesiaali miljöö yhdistettynä pieneen kekseliäisyyteen on hyvä yhdistelmä. Täällä on positiivinen pöhinä, jota ei todellakaan ole ostettu rahalla. Olen päätirehtööri, mutta olen saanut ideointiin ja toteutukseen vuosien varrella monilta apuja. Yhteistuumin tästä on tällainen rakentunut", Järvinen jakaa kiitosta ympärilleen.

Ideana oli perustaa “rennonletkeä rantabaari” ja se Rantatalossa todella toteutuu.

"Ekaksi päätettiin, että väriä tänne ainakin tarvitaan. Sitten kerättiin kaikki alueelta löytyneet laudat ja ryhdyttiin rakentelemaan. Siihen sopiva musiikki ja palvelutarjonta päälle, niin ollaan jo aika pitkällä."

Järvinen on erityisen mielissään siitä, että rento rantameininki vetää monenlaisia asiakkaita.

"Yleensä ravintoloilla on jokin tietynlainen asiakasprofiili, mutta meillä ei ole. Täällä käy kaikki duunareista pankinjohtajiin, osa fiinimmin pukeutuneina ja osa uikkareissa. Kaikki sopivat tähän tunnelmaan juuri sellaisina kuin ovat."

Ajankohtaista

Rakennuttamispäällikkö Eetu Järvenpään työnkuva on monipuolinen, kun hän työskentelee kaukolämpöliittymien ja niihin liittyvien työvaiheiden parissa. Kotona odottaa työpäivien jälkeen 1- ja 2-vuotiaat lapset.

Raum Rome Paris -logo tulee vastaan tasaiseen tahtiin erilaisissa yhteyksissä luoden myönteistä Rauma-kuvaa.

Rauman Energian Lungi-palvelukokonaisuus on käytössä useissa raumalaisissa kodeissa ja taloyhtiöissä. Myös yhä useampi yritys on päättänyt ottaa Lungisti palvelulla, joka tuo säästöjen lisäksi helppoutta, mukavuutta ja mielenrauhaa.

"Sähkönsiirto on laskenut asiakkaiden energiansäästötoimien ansiosta ja tuotantoa on lisätty verkkoon ennätysmäärät aiempiin vuosiin verrattuna. Samalla kiinnostus energia-asioita kohtaan on suurempaa kuin ehkä koskaan ennen."

Koostimme artikkeliin tietoa, mitä uuden Online-palvelun käyttöönotto tarkoittaa Rauman Energian asiakkaille.

"Energiayhteisön voivat perustaa esimerkiksi taloyhtiön osakkaat enemmistöpäätöksellä. Omaa energiantuotantoa saadaan hyödynnettyä monipuolisemmin, kun kiinteistö ei pysty hyödyntämään kaikkea tuotettua sähköä."

"Rauman ravintolan kaukolämpötekniikka liitettiin Lungiin kiinteistön saneerauksen yhteydessä alkuvuonna 2020. Liittäminen kävi helposti, ja samalla muukin kiinteistötekniikka kytkettiin kyseiseen valvontatyökaluun."

ILO-rahasto yhdessä Rauman Energian kanssa tarjoaa veloituksettoman uimahallikäynnin ja pellehyppynäytöksiä Rauman uimahallissa sunnuntaina 19.11.2023.