Facebook post by Paneliankosken Voima Oy

☀️-asiaa Satakunnan Kansa -lehdessä tänään. Uutiseen aurinkosähköjärjestelmistä ja pientuottajista on haastateltu asiakastamme, meitä, Pori Energia:a ja Rauman Energia:a. Asian voisi tiivistää niin, että aurinkotuotannon merkitys on viime vuosina, jopa viime kuukausina kasvanut huomattavasti myös PKV:lle. ⚡🌤️ Meidän verkossamme on jo melkein 500 aurinkosähköjärjestelmää, joiden tuotanto vastaa vuodessa noin prosenttia kaikesta siirretystä energiamäärästä. Karkeasti viisi prosenttia sähkönjakelualueemme asiakkaista on myös ☀️-energian pientuottajia. 😎 #pkv #aurinkopanelia #virtaavierelläsi #aurinkoenergia #aurinkosähköjärjestelmä #pientuottaja #uusiutuvaenergia #paikallinen #yhteistyö #myynti Juttu on tilaajille:
Pienvoimalat | Satakunnassa on tuhansia voimalanomistajia – ”Aurinkojärjestelmien määrä on yli kymmenkertaistunut viidessä vuodessa” www.satakunnankansa.fi

Satakunnassa on tuhansia aurinkovoimaloita. Niiden yhteenlasketulla ylituotannolla pitäisi satoja omakotitaloja lämpimänä vuoden ympäri.