Avoimet työpaikat

Rauman Energia on ripeästi kehittyvä keskisuuri kaupunkienergiayhtiö, jonka pääliiketoimintoja ovat sähkön siirto, tuotanto ja kaukolämpö. Yhtiön liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. Investoimme toimitusvarmuuden parantamiseksi verkkoihin vuosittain yli viisi miljoona euroa.

Asiakaskokemuksen parantaminen on tärkein kehittämisen painopisteemme. Uusien energiatekniikoiden merkitys markkinoilla kasvaa kovaa vauhtia. Aurinkosähköön ja sähkön varastointiin, sähköautoiluun ja muihin energiatehokkuuteen liittyvillä tuotteilla ja palveluilla on kysyntää ja haluamme tarjota niitä asiakkaillemme.

Rauman Energian yhteiskuntavastuuraportti 2016.

 

Haemme uusien palveluiden myyntiin ja kehittämiseen

MYYNTI-/ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

Kyseessä on kokonaan uusi tehtävä, jossa pääset mukaan energia-alan muutokseen ja kehittämään sekä myymään asiakkaillemme uusia energiaratkaisuja ja -palveluja. Osallistut myös kaukolämmön ja valokuituverkon palveluiden myyntiin sekä tekniseen asiakaspalveluun.

Lisäksi olet mukana t&k-hankkeissa, jotka liittyvät uusiutuviin energiamuotoihin, kysyntäjoustoon, älykkäisiin sähköverkkoihin ja digitaalisiin palveluihin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kiinnostusta uusiin energiatekniikoihin ja asiakaslähtöistä sekä myynnillistä asennetta. Sovit hyvin joukkoomme, jos olet kehityshakuinen ja taitava tiimipelaaja, hallitset tietojärjestelmät ja olet ulospäinsuuntautunut. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa insinöörin/DI:n koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta. Sähkötekniikan osaaminen on eduksi.

Haemme sähköverkkoyksikköömme

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluvat sähkö- ja valokuituverkon hankkeiden rakennuttaminen ja työmaavalvonta osana omaisuudenhallinnan tiimiä. Toimit tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja muiden työmaalla toimivien tahojen kanssa. Lisäksi osallistut viestiverkon yleissuunnitteluun ja kehittämiseen.

Sovit hyvin joukkoomme, jos olet kehityshakuinen ja taitava tiimipelaaja, hallitset tietojärjestelmät ja osaat organisoida. Viihdyt yhtä hyvin työmaalla kuin työpöydän ääressä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa sähköinsinöörin koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta.

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Myynti-/asiakaspalveluinsinöörin tehtävästä kehitysjohtaja Juha Viherjälaakso (02) 8377 8750 (varmimmin tavoitettavissa torstaina 14.9.2017 ja perjantaina 15.9.2017).

Rakennuttajainsinöörin tehtävästä verkkojohtaja Marko Silokoski (02) 8377 8770 (varmimmin tavoitettavissa tiistaina 19.9.2017).

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 26.9.2017 mennessä osoitteella rekrytointi@raumanenergia.fi.

Lisätietoja Rauman Energiasta: www.raumanenergia.fi/yritystietoa/vuosikertomukset